FinnishGolf.com Open 2018 kilpailijat julkaistu

Winners of the FinnishGolf.com Open 2017

Tammikuun 2018 alussa Espanjassa Lauro Golfissa pelattavan FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro kilpailun kilpailijat on nyt julkaistu. Alla näet listan kilpailijoista.

”On mahtava nähdä, että heti toisessa kilpailussa meillä olisi halukkaita osallistujia enemmän kuin pystymme ottamaan mukaan kilpailuun. Kilpailun pelaajajakaumakin on mielestäni täydellinen, noin 50/50% suomalaisia ja kansainvälisiä pelaajia. Lisäksi on ilahduttavaa, että sekä tyttöjen että poikien sarjat ovat täynnä”. ”

”WAGR -statuksen saaminen kilpailuun on selvästi nostanut kansainvälisten pelaajien kiinnostusta kilpailua kohtaan, ja tänä vuonna osallistuu entistä kovatasoisempia pelaajia molempiin sarjoihin. Sekä tyttöjen, että poikien sarjoissa on useita alle 0 -tasoituksen omaavia pelaajia. Tämä luonnollisesti nostaa kilpailun kiinnostavuutta ja tasoa myös tulevaisuudessa. Alun perin kun idea kilpailusta syntyi oli tarkoitus tarjota mahdollisimman monelle suomalaiselle nuorelle mahdollisuus pelata ja kokea kansainvälinen kilpailu Suomen rajojen ulkopuolella. Tämä on mielestäni erittäin tärkeää, koska kilpailujen taso nousee Euroopassa ja maailmalla koko ajan, ja mikäli suomalainen nuori ei vielä ole WAGR- statuksen omaava pelaaja tai tasoitus ole alle nollan on todella vaikeaa päästä mukaan Euroopassa pelattaviin kansainvälisiin kilpailuihin. Kun itse järjestämme kilpailun, pystymme takaamaan suomalaisille noin 50% paikoista, jolloin hieman korkeammallakin tasoituksella pääsee mukaan kovatasoiseen WAGR -kisaan. On myös hienoa, että Suomen Golfliitto, Andalucian Golf Federaatio, sekä Lauro Golf ja FugeTeamLauro ovat kaikki aktiivisesti mukana kilpailun järjestelyissä. Meillä on myös onni, että Fuengirolassa toimivan Suomelan Golf-jaoston aktiivijäsenet ovat innolla mukana vapaaehtoistyössä,” kertoo kilpailun promoottori Raul Fall.

Lista tähän mennessä hyväksytyistä pelaajista. Loput paikat täyttyvät Andalucian Golf Federaatiolle ilmoittautuneista pelaajista tasoitusten mukaan.

Here is the list of accepted competitors of the FinnishGolf.comOpen 2018. Rest of competitors will come from Andalucian Golf Federation.

Kilpailijat/competitors:

Name:
Jesper Andersson
Antti Asiala
Oliver Bailey
Oscar Darlington
Jim Vartak De Heij
Rivekka Dzhumagulova
Nicola Fall
Isa Gallo
Santeri Grönfors
Matilda Gustafsson
Viljami Halonen
Veikko Herola
Kevin Christopher Jegers
Nicolas Jenkins
Kristofer Karl Karlsson
Alvar Kässi
Jaakko Lahtela
Max Laine
Aleksi Linden
Otto Lähdesmäki
Aino Meriläinen
Veera Mikkonen
Anton Noro
Aaron Noro
Rasmus Pietilä
Dennis Rike
Anton Roth
Sohvi Saarinen
Elina Saksa
Petteri Salmi
Rasmus Salmi
Klarissa Salonpää
Kreetta Salonpää
Lauri Suomalainen
Juho Suomalainen
Lotta Tapper
Antti Tarkka
Topi Teitto
Otto Tolvanen
Emilia Torvinen
Lisa-Maria Vaitovaara
Mattias Varjun
Leevi Vellamo
Valtteri Venhomaa
Kaapo Venäläinen
Veikka Viskari
Alex Wirén

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *