FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeamLauro 2018 kilpailun ilmoittautuminen auennut


Järjestyksessään toinen FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeamLauro kilpailu pelataan 2.-5.1.2018. Lauro Golfissa Espanjassa. Kilpailussa jaetaan WAGR-, sekä FJAR- pisteitä. Kilpailun ilmoittautuminen on nyt auennut.

FinnishGolf.com ja FugeTeamLauro järjestävät alle 21 -vuotiaiden kansainvälisen kilpailun yhteistyössä Suomen Golfliiton sekä Andalucian Golf Federaation kanssa.

Suomalaisille pelaajille on kilpailussa varattu 40 kiintiöpaikkaa (30 poikaa ja 10 tyttöä). Näille paikoille pelaajat otetaan tasoitusjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy 30.9.2017. Ilmoittautumaan pääsee TÄÄLTÄ

Mikäli suomalaisia ilmoittautuu enemmän kuin 40, siirtyvät ulkopuolelle jääneet automaattisesti avoimien paikkojen listalle. Joten heillä on mahdollisuus päästä vielä mukaan kilpailuun avoimien paikkojen kautta. Myös avoimet paikat täytetään tasoitusjärjestyksessä ja sen ilmoittautumisaika päättyy 1.12.2018.

Ensimmäinen FinnishGolf.com Open oli varsinkin tyttöjen sarjassa Suomalaisittain menestys, sillä Suomi otti Nicola Fallin johdolla kolmoisvoiton. Erika Danielsson oli toinen ja Kreetta Salonpää kolmas. He voittivat muiden palkintojen lisäksi suoran paikan kauden 2018 kilpailuun.

Poikien sarjassa Espanja otti kaksois voiton ja kolmassija meni italialaiselle Andrea Gobbatolle. Hän on ensi vuonna yli-ikäinen osallistuakseen kilpailuun, joten hänen paikkansa ”vapautuu” avoimiin paikkoihin. Paras suomalainen oli neljännellä sijalla Eetu Isometsä. Nation’s Cupin voitti Season Golf Academyn ykkös joukkue.

FinnishGolf.com Openin tasosta kertoo hyvin se, että kilpailussa menestyneet suomalaiset menestyivät hienosti myös kesällä 2017 käydyissä nuorten SM -kisoissa. Eetu Isometsä U21 SM-lyöntipeli kultaa, Dominic Jones U21 SM-lyöntipeli T4, Nicola Fall U21 SM-reikäpeli pronssia, Eemeli Järvinen U18 SM-reikäpeli hopeaa, Erika Danielsson U18 SM-reikäpeli pronssia, Saku Tuusa U16 SM-reikäpeli kultaa sekä U16 SM-lyöntipeli pronssia, Emilia Torvinen U16 SM-lyöntipeli pronssia, Veikka Viskari U14 SM-lyöntipeli pronssia.

2017 kilpailussa oli osallistujia kymmenestä eri maasta ja kaukaisin osallistuja tuli Yhdysvalloista saakka.

Katso oheinen video ensimmäisen FinnishGolf.com Openin kohokohdista ja tule mukaan ensi vuoden kilpailuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *