Portugalin naisten avoin amatöörimestaruuskilpailu käyntiin

Swingi

Arkistokuva: Anna Backman

 

Portugalin naisten kansainvälinen amatöörimestaruuskilpailu käynnistyi kauniissa säässä Palmelassa Montado Golf -resortissa. Suomalaisista ainoana kilpailuun osallistui alle 16 -vuotiaiden tyttöjen lyöntipelin Suomenmestari, sekä alle 18 -vuotiaiden tyttöjen maajoukkuepelaaja Anna Backman.

Kymppitiiltä aloittanut Backman ei saanut kilpailuun toivomaansa alkua, vaan pelasi ensimmäiset yhdeksän reikää (kentän takaysi) neljällä bogeylla ja kahdella tuplabogeylla kahdeksan yli parin (44).

Jälkimmäisellä yhdeksiköllä peliin paremmin mukaan päässyt Backman, teki kolme bogeyta ja yhden birdien, pelaten sen kaksi yli parin (38). Backman on ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla 67 sijalla, tuloksellaan +10(82).

”Sää oli hyvä tänään. Kentästä tykkään, vaikka siinä on muutama vähän tarkempi paikka. Tänään oli etulenkillä (kentän takaysi) peli vähän hukassa, tuli vain bogia bogin perään”, kommentoi Backman ensimmäistä kierrostaan.

Kilpailun kärki on tasainen. Kilpailua johtaa lyönnin turvin Saksan Amina Wolf -3(69). Heti, ainoastaan lyönnin perässä -2(70) vaanii Espanjan Marta Perez Sanmartin, ja hänestä lyönnin päässä kolmantena on Belgian Clara Avelin tuloksella -1(71).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *