Suomalaisten ilmoittautuminen FinnishGolf.com Open -kilpailuun auennut GolfBoxiin

FinnishGolfOpen Lauro17

Suomalaispelaajien ilmoittautuminen Espanjassa Lauro Golfissa 23.-25.2.2017 pelattavaan kansainväliseen FinnishGolf.com Open Hosted by Fuge Team Lauro -kilpailuun on nyt auennut ja ilmoittautumaan pääsee Golfboxissa täältä. 

HUOM! Ilmoittautuminen sulkeutuu 31.10.2016 klo.18:00

FinnishGolf.com Open Hosted by Fuge Team Lauro on erityisesti suomalaisia nuoria kilpapelaajia silmälläpitäen suunniteltu kansainvälinen kilpailu. Kilpailu pelataan monille suomalaisille jo entuudestaan tutussa Lauro Golfissa.

Kilpailun järjestäjinä toimivat FinnishGolf.com sekä Fuge Team Lauro. Kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa.

Alle 21 -vuotiaiden poikien ja tyttöjen kolmipäiväisessä kansainvälisessä 54:n reiän kilpailussa, jaetaan FJAR -pisteet ja sille haetaan heti seuraavalle vuodelle (2018) myös WAGR-statusta.

Kilpailussa palkitaan myös kolme parasta U16 -ikäistä pelaajaa (poikaa tai tyttöä). Tämän lisäksi pelataan 36:n reiän mittainen joukkuekilpailu Nation`s Cup. Joukkueen muodostavat 3-4 henkiset joukkueet, joko samasta -seurasta tai -maasta. Paras joukkue palkitaan.

Osallistujamäärä on rajattu 110:een pelaajaan (72 poikaa ja 38 tyttöä). Kansainvälisille pelaajille on varattu 30 paikkaa, joten suomalaisia mahtuu mukaan vähintään 80 pelaajaa. Suomalaisten osallistumiskategorialistaan pääsee täältä.

Keskellä talvea, helmikuussa järjestettävä kilpailu katkaisee sopivasti Suomen pitkän talviharjoittelukauden ja tarjoaa suomalaisjunioreille mahdollisuuden osallistua ulkomailla käytävään kansainväliseen kilpailuun.

”Haluamme tarjota mahdollisimman monelle suomalaisnuorelle mahdollisuuden osallistua kansainväliseen kilpailuun keskellä talvea.  Kun me suomalaisina toimijoina järjestämme kilpailun, pystymme itse määrittelemään suomalaisten osallistujien määrän sekä kategoriat miten kilpailuun päästään. Tämä avaa monille suomalaisjunioreille tavallista paremmat mahdollisuudet osallistua ulkomailla käytävään kansainväliseen kilpailuun”, kertoo kilpailun idean isä Raul Fall.

Kilpailukenttänä toimii Etelä-Espanjassa sijaitseva Lauro Golf.

”Vain 15:n minuutin ajomatkan päässä Malagasta sijaitseva Lauro Golf oli mielestäni luonnollinen valinta kilpailupaikaksi. Ensinnäkin tänne on kaikin puolin helppo tulla ja olla. Lentoja Helsingistä Malagaan on päivittäin ja ne ovat verrattain edullisia. Lauro Golf on monelle suomalaiselle jo entuudestaan tuttu Saarentolan Tapsan vetämän suomalaisen golf-akatemian Fuge Teamin ansiosta. Tapsa ja Fuge Team olivat heti innolla mukana kisan järjestämisessä”.

”Itse Lauron kenttä on riittävän haastava mutta reilu tällaisen kilpailun järjestämiseen. Vaihtelevaan maastoon rakennetun kentän väylät ovat mielestäni monipuolisia ja mielenkiintoisia, ja useat niistä kulkevat täysin omassa rauhassa. Ja mikä tärkeintä isot griinit ovat olleet vuosittain hienossa kunnossa ja ne ovat nopeat, joten täällä juniorit pääsevät harjoitelemaan ja pelaamaan kansainvälisillä pinnoilla. Sitten kun mietitään vielä Lauron harjoitusalueita, niin täällä on nurmi-range, sekä kolme eri lähipelialuetta, joten täällä pystyy harjoittelemaan täysipainoisesti niin pitkiä lyöntejä kuin lähipeliäkin. Tuosta nurmi-rangesta muuten iso plussa Laurolle. Täytyy muistaa, että ei tuo nurmi-range ole mikään itsestään selvyys täällä Espanjassa. Monien kenttien rangella pitää lyödä matoilta, joten onhan se ihan eri asia päästä nurmelta lyömään palloa”. Fall kertoo kenttävalinnasta.

Kilpailua voi seurata myös Suomesta käsin.

”FinnishGolf.com sivun kautta pääsee luonnollisesti kisan live scoringiin (tulosseuranta), mutta tulemme myös kuvaamaan ja tekemään päivittäiset videokoosteet kisan tapahtumista, jotka näytetään FinnishGolf.com TV:ssä. Mahdollisuuksien mukaan lähetämme myös live-kuvaa kisasta, mutta tämä selviää sitten myöhemmin. Tietenkin kisasta julkaistaan myös tavalliset uutistiedotteet”, sanoo Fall.

Kilpailuun voi joko osallistua pelkästään tai sitten voi osallistua ja lähteä mukaan FinnishGolf.comin ja FugeTeam Lauron kilpailun yhteyteen 18.-26.2.2017 järjestämälle harjoitus- ja pelimatkalle.

”Ensiksi ideoimme kilpailun, joten siihen on tottakai mahdollisuus osallistua pelkästään. Pelkkään kilpailuun osallistuminen maksaa 160 euroa, joka sisältää kolmen kisapäivän pelimaksun (myös joukkuekisan), kisapäivinä ilmaiset range-pallot, sekä palkintojenjaon yhteydessä olevan päätösillallisen”, kertoo Fall.

Mikäli haluat osallistua pelkkään kilpailuun onnistuu se siis Golfboxissa tavallisen kilpailuun ilmoittautumisen tapaan täältä.

”Heti kun olimme ideoineet kisan, tuli mieleen, että mitä jos järjestettäisiin harjoitus- ja pelimatkan, jossa kaikki olisi valmiina. Tiedän kokemuksesta että monesti tulee kalliiksi kun lähtee itsekseen järjestämään pelkkää muutaman päivän kisamatkaa ja silloin jää monesti varsinaiset harjoituspäivät minimiin. Korkeintaan yhteen tai kahteen päivään”.

”Tässä ajattelimme että kun kyseessä on keskellä talvea järjestettävä kisa, ja pelaajat tulevat todennäköisesti suoraan sisähalleista, niin tarjotaan heille mahdollisuus osallistua yhdistettyyn kahdeksan päivän harjoitus- ja pelimatkaan, jossa on viisi harjoituspäivää ennen varsinaista kisaa. Näin pelaajat ehtivät kunnolla tottua ruohoon ja ulkona lyömiseen ennen kisaa. Näin ei tule tarpeettomasti annettua tasoitusta kansainvälisille kilpailijoille. Matkalle saa luonnollisesti osallistua myös pelaajien perheenjäsenet tai kaverit vaikka he eivät kisaan osallistuisikaan, tällöin he voivat pelata Laurossa muuten vain”.

”Sen lisäksi että harjoitus- ja pelimatkalle osallistujilla on 8:n päivän rajaton harjoitus- ja pelioikeus Lauro Golfissa, järjestämme pelaajille viikolla joitain yhteisiä ”treeni-klinikoita”. Kun matkan majoitus tapahtuu Lauro Golfissa kentän välittömässä yhteydessä, uskon että paikan päällä tunnelma tulee olemaan koko viikon varmasti erityinen. Kun reissussa ja Lauro Golfissa on paikalla useita kymmeniä samanhenkisiä nuoria, niin fiilis tulee olemaan varmasti mahtava. Sellaista ei tavallisella pelimatkalla välttämättä koe. Tarkoituksemme on järjestää nuorille ikimuistoinen tapahtuma ja kilpailu, jonne halutaan tulla tulevinakin vuosina. Matkan vastuullisena järjestäjänä meillä toimii muuten kokenut golf-matkojen järjestäjä Golfden Sun Golf”, jatkaa Fall innoissaan.

”Lopuksi haluan sanoa, että kun tässä tehdään tosissaan asioita suomalaisen nuorten kilpagolfin hyväksi, niin toivottavasti mahdollisimman moni käyttää tämän tilaisuuden hyväkseen osallistumalla kisaan. Nähdään FinnishGolf.com Openissa Laurossa”, heittää Fall lopuksi.

Lisätietoja harjoitus- ja pelimatkasta, sekä kilpailusta löytyy täältä.

Harjoitus- ja pelimatkalle voit ilmoittautua täältä. (Huom! alaikäiset tarvitsevat täysi-ikäisen huoltajan mukaan matkalle),

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *