Anna Backman jatkaa taistelua kärjen tuntumassa Canadassa

Anna leikattu svingi

Canadassa käynnissä olevissa tyttöjen U18 maailmanmestaruuskilpailuissa, Anna Backman jatkaa maanantaina käydyn toisen kierroksen jälkeen taistelua kärkisijoista. Toinen kierros alkoi tahmeasti ensimmäisen väylän tuplabogilla. Pari väylää myöhemmin Anna sai kuitenkin taas birdiehanat auki, ja hivuttautui jo kolmen lyönnin päähän kärjestä. Viimeisen väylän harmittava tuplabogi painoi lopulta tuloksen plussan puolelle +1(73). Kahden kierroksen yhteistuloksellaan Par (144), Anna jakaa kuitenkin upeasti neljättä sijaa.

Kilpailun kärkitulos on edelleen -5, mutta kilpailu sai uuden johtajan. Ensimmäisen kierroksen jälkeen johtopaikkaa pitänyt Yhdysvaltojen Megan Khang pelasi maanantaina +1(73) ja kun samaan aikaan, niin ikään Yhdysvaltojen Mika Liu pelasi -3(69), siirtyi Mika kilpailun johtoon.

Canadan Brooke Henderson on kolmantena tuloksella -1(143) ja kuusi birdietä tehtaillut, lopulta -4(68) pelannut Tanskan Line Hansen, nousi jakamaan Annan kanssa neljättä sijaa.

Muista suomalaisista, Sandra Salosella oli toisen kierroksen alku todella vaikea. Hän pelasi ensimmäiset yksitoista väylää +11. Onneksi kuitenkin loput seitsemän väylää tuli mukavammin -1. Näin Sandran päivän tulos oli +10(82) ja sijoitus tällä hetkellä T37 +12(156).

Ellinoora Moisio kohensi puolestaan sijoitustaan muutamalla pykälällä, pelattuaan +4(76), kokonaistulos Ellinooralla on +14(158) ja sijoitus T40.

Teksti: Raul Fall

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.