Backman taisteli Portugalissa jatkoon

Swingi

Kierros kierrokselta peliään parantanut Anna Backman, taisteli hienosti itsensä 40 parhaan joukkoon ja viimeiselle päivälle. Tuulinen ja tihkusateinen sää ei haitannut Backmania, vaan hän paransi eilisestä jälleen viisi lyöntiä, pelaten tänään pariin (72) ja nousten 24 sijaa, sijalle T39.

Hyvin draivannut Backan pääsi paremmin rakentamaan birdie-paikkoja ja tämä näkyi heti tuloskortissa. Kymppitiiltä aloittanut Backman nakutti alkuun seitsemän paria peräkkäin, kunnes kahdeksannella väylällä (kentän 17) lipsahti bogey, ja näin etuysi tuli yksi yli parin (37).

Takaysillä (kentän etuysi) jatkui parien teko neljän ensimmäisen väylän osalta, kunnes viidelle viimeiselle väylälle Backman pelasi birdie, bogey, birdie, bogey, birdie lopetuksen -1(35). Viimeisen väylän birdie muodostui lopulta elintärkeäksi jatkoon pääsyn suhteen.

“Tänään oli vähän haastava ilma, tuuli aika kovaa ja tihutti vähän väliä. Liputkin oli laitettu aika vaikeisiin paikkoihin. Peli oli tänään jo selkeästi parempaa, avaukset pysyi väylillä ja sain lähestymisiä paljon paremmin birkkuetäisyyksiin”, luonnehti Backman kolmatta kierrostaan.

Kilpailun kärki tasoittui entisestään. Kolme pelaajaa jakaa nyt kärkisijan yhteistuloksella par (216). Lyönnin päässä vaanii neljä pelaajaa ja kahden lyönnin päässä kolme lisää, joten voittotaistelukin on täysin auki.

 

  2 comments for “Backman taisteli Portugalissa jatkoon

  1. tammikuu 31, 2015 at 3:47 pm

    Missä päin Portugalia Anna Backman mahtoi pelata? Artikkelin lukemalla tämä ei selviä. Löytyisi varmasti etsimällä. Mutta onko tarvetta – on jos lukee vain tämän artikkelin!

  2. helmikuu 1, 2015 at 11:23 am

    Hei Jussi,
    Kiitos palautteesta. Pahoittelen, että tähän artikkeliin ei paikkaa, Montado Golf Resort mainittu. Kilpailu on siis Portugalin naisten avoimet amatöörimestaruuskilpailut. Terävöitetään seuraaviin artikkeleihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.