Bakker, Blomqvist-Kakko ja Nummenpää metsästävät Euroja Etelä-Afrikan LET:n osakilpailussa

Arkistokuva: Elina Nummenpää

Jos on miesten puolella Roope Kakolla ja Mikko Korhosella “pakko” menestymisen paikka tänä viikonloppuna EuroopanTourilla, niin yhtälailla tulisi Minea Blomqvist-Kakon, Krista Bakkerin ja Elina Nummenpään sijoittua kärkisijoille LET:n osakilpailussa Etelä-Afrikassa.

Mikäli Bakker ja Nummenpää eivät menesty Cell C South African Women’s Openissa, jää kilpailu todennäköisesti heidän tämän vuoden viimeiseksi LET:n kilpailuksi ja edessä ovat marraskuussa pelattavat karsinnat.

Minea Blomqvist-Kakolla tilanne on hieman helpompi. Hän pääsee korkeamman kategoriansa ansiosta, tarvittaessa vielä Etelä-Afrikan jälkeen kahteen kilpailuun Kiinassa, sekä Intian ja Dubain kilpailuihin. Tosin rahaakin tulisi kerätä enemmän kuin esim. Bakkerin.

Edellisen, Ranskan Lacoste Openin perusteilla on kuitenkin ihan realistista odottaa suomalaisilta kympin joukkoon pelaamista, kun vaan pelivire pysyy alusta loppuun omalla parhaalla tasolla.

Etelä Afrikan kilpailun kuumimmat voittajasuosikit ovat LET:n ranking kolmonen, Englannin Charley Hull, nelonen Ranskan Gwladys Nocera, sekä rankingissa seitsemäntenä oleva Lee Ann Pace.

Kilpailu käynnistyy torstaina aamulla klo.6:30. Suomalaisista ensimmäisenä aloittaa Minea Blomqvist klo.7:58, Elina Nummenpää klo.11:33, ja Krista Bakker klo.12:17. Kaikki suomalaiset aloittavat ykköstiiltä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.