Cityvarasto Oy FinnishGolfComin yhteistyökumppaniksi

FinnishGolf.com ja suomalainen Cityvarasto Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, joka takaa Cityvarastolle laajan näkyvyyden FinnishGolfComin julkaisuissa. Yhteistyö osaltaan helpottaa merkittävästi FinnishGolfComia toteuttamaan sen valittua strategiaa nuorten ja amatöörien kilpagolfin parissa.

Valtakunnallisesti toimivalle Cityvarastolle oli luontevaa aloittaa yhteistyö FinnishGolfComin kanssa.

“Yhteistyö valtakunnallisen, nuorten ja amatöörien kilpagolfiin painottuvan FinnishGolfComin kanssa on meille varsin sopiva ja mielekäs tapa olla mukana nuorten kilpaurheilua tukevassa toiminnassa”, kertoo Cityvarasto Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Pirjo Onza.

Mutta mikä on ja mitä tekee Cityvarasto Oy?

“Cityvarasto on kotimainen, valtakunnallinen pienvarastoja vuokraava yhtiö. Meidän lämpimät, siistit ja turvalliset 1-30 m² pienvarastot ovat helppoja käyttää ja ne sopivat erilaisiin säilytystarpeisiin. Cityvaraston pienvarastot sopivat niin pienten kuin suurten tavaroiden lyhyeen tai pitkäaikaiseen säilytykseen. Varastoilla on helppo asioida ja asiakaspalvelu on tavoitettavissa joka päivä 8-21. Cityvaraston asiakkaina on mm. muuttajia, remontoijia, lisätilantarvitsijoita, veneilijöitä, ja tietenkin myös golfareita”, Pirjo Onza jatkaa.

katso lähin Cityvarasto www.cityvarasto.fi sivuilta ja vuokraa oma pienvarastosi vaikka heti nettisivuilta.

Yhteistyön kunniaksi Cityvarasto tarjoaa FinnishGolf.comin lukijoille nyt pienvarastointia 4kk jopa -50%!

Soita 0400 906 566 ja kysy lisää!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.