Elina Nummenpäällä suomalaisista terävin aloitus Omega Dubai Ladies Mastersissa

[metaslider id=7336]

Elina Nummenpää kuva Tristan Jones

Elina Nummenpää aloitti naisten Euroopan kiertueen päätöskilpailun Omega Dubai Ladies Mastersin suomalaisista terävimmin.

Nummenpää kiersi Emirates Golf Clubin par72 kentän pariin, jolla hän jakaa 33:tta sijaa. Kymppitiiltä kierroksensa aloittanut Nummenpää teki ensimmäiselle yhdeksälle reiälle kahdeksan paria ja yhden birdien.

Takaysille (kentän etuysi) lipsahti kaksi bogeyta joista ensimmäinen kentän ykkösväylälle ja toinen toiseksi viimeiselle väylälle. Nummenpää puristi viimeiselle väylälle vielä yhden birdien, näin takaysi yksi yli ja koko kierros pariin.

“Kiva fiilis päästä taas pelaamaan kisaa. Tänään oli hyvä fiilis kentällä. Peli oli ihan ok, ei oikeen mitään huonoa, mutta ei myöskään huippulähestymisiä. Greeniosumia oli ok määrä (13), mutta alle 5:ssä metrissä ei oltu paria kertaa enempää”, kommentoi päiväänsä Nummenpää.

“Huomenna uusi päivä johon lähetään taas rennon positiivisesti laittamaan koville”, hän suunnitteli.

Minea Blomqvist-Kakko +2(74) jakaa 57:ttä sijaa, joka on juuri cut-rajan yläpuolella. “Minni” aloitti kierroksensa ykkösväylän birdiellä, mutta tämän jälkeen bogeyt kirjattiin väylille 5,8 ja 10. Loput väylät kulkivat tasaisesti parissa.

Kolmikko Noora Tamminen, Ursula Wikström ja Linda Henriksson pelasivat kukin +3(75) ja ovat juuri lyönnin cut-rajan heikommalla puolella.

Omega Dubai Ladies Mastersin tulosseuranta.

Kuva: Let / Tristan Jones

Elina Nummenpään kommentit lisätty 9.12. klo:17:38

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.