Espanja voitti niukasti Suomen miesten nelimaaottelussa

003 Lauri Ruuska_fotoAnteroLindell

Miesamatöörien nelimaaottelussa Espanjassa, toisena päivänä pelattiin otteluparit Espanja vs Suomi, Saksa vs Englanti.

Kuten ensimmäisenä päivänä, oli toisenkin päivän ottelut erittäin tasaisia. Suomen ja Espanjan ottelu ratkesi viimeisellä greenillä. Aamupäivällä pelattiin jälleen foursome ottelut. Espanja siirtyi 1-0 johtoon kun Suomen ensimmäinen foursome pari Sami Välimäki ja Tuomas Nukari hävisivät ottelunsa luvuin 3/2.

Suomen toinen pari Oliver Lindell, Lauri Ruuska jatkoivat voittojen tiellä, kaataen espanjalaisvastustajansa selvin luvuin 7/6 ja tasoittaen koko ottelun 1-1 tilanteeseen.

Suomen kolmannen parin Ilari Saulon ja Väinö Viitaharjun tasatessa oman ottelunsa, lähdettiin iltapäivän single -otteluihin tasatilanteesta 1,5 – 1,5.

Iltapäivän single- otteluissa suomalaisista voittoihin ylsivät Lauri Ruuska, ja Sami Välimäki. Viimeisessä parissa pelannut Tuomas Nukari toi suomelle vielä 0,5 pistettä tasaamalla oman ottelunsa, erittäin tiukassa väännössä Espanjan Victor Garcia Brotoa vastaan. Tasapeli ei kuitenkaan Suomelle riittänyt, joten Espanja voitti koko ottelun niukasti 5 – 4.

“Matsi oli todella tiukka loppuun asti. Vika matsi vikalle viheriölle ja tasan. Ratkaiseva ero syntyi viheriöillä muutamissa lyhyissä puteissa. Espanja oli tänään hieman kokeneempi joukkue ja vei potin”, arvioi Purhonen.

Saksan ja Englannin välinen ottelu toisti samaa kaavaa Suomen ja Espanjan ottelun kanssa. Foursome otteluiden jälkeen oli myös tämä ottelu tasatilanteessa 1,5-1,5.

Iltapäivän single -otteluissa väänsi Englanti voiton itselleen niukasti 5 – 4.

Huomenna “pronssiottelussa” Suomi kohtaa Saksan.

Tässä otteluiden tuloskortit.

004_2pvEspanja_Suomi 5_4

 

005_pvSaksa_Englanti_4_5

 

Kuvat ja tulokset: Antero Lindell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.