Etelä-Amerikan Amatöörimestaruuskilpailuiden toinen päivä, Kuronen parissa

DSC_0586

Miki Kuronen

 

Etelä-Amerikan amatöörimestaruuskilpailujen toinenkin päivä pelattiin kuumassa, hieman tuulisessa säässä. Suomalaisista Miki Kuronen onnistui pelaamaan tasaisimman kierroksen. Tällä hetkellä T19 sijalla oleva Kuronen pelasi toisen kierroksen ensimmäisen kierroksen tapaan pariin (72).

Kymppitiiltä aloittanut Kuronen teki heti ensimmäiselle väylälleen birdien, jonka jälkeen kuudennella väylällä (kentän 15) tuli kierroksen ainoa bogey. Loppukierros sisälsikin sitten pelkkiä pareja.

“Ekalle sain birkun tehtyä, mutta loppukierros oli hiljaista. Par5 väylät jäi käyttämättä hyväksi, sieltä kautta tulos olisi mennyt pakkasen puolelle. Tosin lopussa tein muutaman hyvän up&downin, joilla tulos pysyi parissa. Huomenna (lauantaina) lähdetään rohkeasti pelaamaan lipuille ja käytetään par5 väylät hyväksi, niin hyvä tulee”, kertasi Kuronen kierrostaan.

Kristian Kulokorvella oli omasta mielestään vaikea päivä. Vaikean alkukierroksen jälkeen “Krisu” sai kuitenkin pelistä kiinni ja sai kuitattua birdieillä muutaman alkukierroksen bogeyn pois. Kaksi yli par (74) kierros sisälsi yhteensä kuusi bogeyta ja neljä birdietä.

“Jaahas, vaikee päivä oli kyllä. Sain niin huonon startin kierrokseen. Heti ykkösellä kelpo draivi ja suora pomppu vasemmalle puun alle. Pari kertaa oltiin egussa bunkkerissa ja sitten vielä pari kolmen putin greeniä. Mutta alkoi takaysillä löytyy peli, ja taas uskalsi käyttää omia vahvuuksia ja luottaa tekemiseen, sekä unohtaa tulos kokonaan. Ei tässä mitään olla hävitty vielä” pohti Kulokorpi.

Naisille Liman kenttä peluutetaan suhteessa pidempänä ja vaikeampana kuin miehille, joka osaltaan on vaikuttanut naisten vaatimattomampaan tulostasoon kuin miehillä. Naisten johtotulos kahden kierroksen jälkeen on -1, kun miehillä se on -8.

Suomalaisnaisista Karina Kukkonen onnistui parantamaan peliään toisella kierroksella. Ensimmäisen kierroksen jälkeen lyöntiänsä “murehtinut” Kukkonen sai lyönnistään kiinni ja sen myötä tuloskin parani. “Tänään itellä jo parempi päivä, lyönti alko kulkemaan ja sain luottoa siihen. Kolme birkkua alle metristä, muita ei vaan uponnut” kertoi Kukkonen.

Kukkonen aloitti kierroksen kymppitiiltä peräkkäisillä bogeylla. Tämän jälkeen bogeja kirjattiin kierrokselle vielä kolme lisää. Vastaavasti Kukkonen onnistui tekemään kolme komeaa birdietä. Kuudennelletoista väylälle (kentän 7) lipsahti sitten harmittava tuplabogey, kun lähestyminen meni outiin. Päivän tulos neljä yli par(76). Kukkosen sijoitus on T24 tuloksella +12(156).

Eilen (77) pelannut Petra Salko, aloitti niin ikään kymppitiiltä. Salkon aloitus oli erittäin vaikea, kuuden väylän jälkeen jo kuusi yli parin, neljä bogeyta ja yksi tuplabogey. Tämän jälkeen Salko sai kuitenkin pelirytmistä paremmin kiinni ja sai tehtyä yhdeksännelle väylälle (kentän 18) päivän ainoan birdien. Etuysi +5(41). Viimeiset yhdeksän reikää (kentän etuysi) Salko pelasi kahdella bogeylla ja yhdellä tuplabogeylla tulokseen +4(40). Salkon päivän tulos siis +9(81) ja yhteistulos +14(158), jolla hän jakaa sijan 29.

Kilpailun kolmas kierros pelataan tänään suomen aikaan illalla, josta raportti sunnuntaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.