European Men Club Trophy ensimmäinen kierros saatiin pelattua

Kuva: Lahden Golf, Matias Sipposen avaus ykkös väylällä

Eilen keskeytetty Euroopan seurajoukkueiden mestaruuskilpailujen ensimmäinen kierros, saatiin pelattua tänään perjantaina. Lahden Golf on sijalla 11 kahden pelaajan yhteistuloksella +4.

Matias Sipponen pelasi kierroksen hienosti pariin. Alku ei Matiaksella lähtenyt ihan suunnitelmien mukaan, kun ensimmäisellä väylällä tuli veden kautta tuplabogi. Tästä ei Sipponen kuitenkaan hermostunut, vaan alkoi takomaan pareja toinen toisen perään. Kun kuudennelle ja kolmannellatoista väylälle Sipponen teki vielä birdiet, päätyi tasainen kierros pariin (72). Henkilökohtaisessa sarjassa Sipponen jakaa tällä hetkellä yhdeksättä sijaa.

Myös Joni Usvalan alku oli hankala. Usvala joutui palaamaan ykkösellä lyömään kolmatta palloa, kun ensimmäistä palloa ei lopulta löytynyt. Usvalan kortti oli tänään melko värikäs. Ykkösen tuplabogeyn lisäksi korttiin kirjattiin viisi bogeyta ja kolme birdietä. Tulos +4(76) riittää tällä hetkellä sijalle T31.

Patrik Teppola aloitti suomalaisista ainoana parilla, muuten Teppolan kierros sisälsi kuusi bogeyta ja yhden birdien. Teppolan sijoitus on T37 +5(77).

Joukkuekilpailun johtotilaa jakavat Italian Parco di Roma ja Portugalin Clube de Golfe de Vilamoura yhteistuloksella -6. Samojen seurojen pelaajat jakavat myös henkilökohtaisen kilpailun johdon.

Huomiselle on luvattu Pravetsin kentälle myrskyä ja vielä on epäselvää voidaanko kilpailua jatkaa. Pahin skenaario on, että kilpailu typistyy ainoastaan yhden kierroksen kilpailuksi.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.