FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro kilpailua ei pelata enää 2020

Kolme edellistä vuotta Espanjassa Lauro Golfissa pelattua nuorten alle 21 -vuotiaiden tyttöjen ja poikien kansainvälistä golfkilpailua FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro ei pelata enää jatkossa.

Kilpailun perustaja ja FinnishGolf.com nettijulkaisua julkaissut Raul Fall vaimonsa Sanna Fallin kanssa ovat päättäneet jättäytyä kilpailun järjestelyvastuusta, näin ollen FinnishGolf.comOpenia ei enää pelata.

“Omat muut työkiireet, vievät nykyään niin paljon aikaa, ettei meillä ole enää riittävästi resursseja panostaa kilpailun järjestämiseen. Tämän lisäksi jouduin vuosi sitten ikävään välikäteen Andalucian Golf federaation kanssa, puolustaessani kilpailun sääntöjä ja suomalaisten pelaajien kiintiön määrä. Tästä seurannut luottamuspula minun ja Andalucian Federaation kesken oli sitten ratkaiseva asia päätöstä tehtäessä”, kertoo Raul Fall.

“Tilanne on kuitenkin suomalaisten nuorten kilpailumahdollisuuksien osalta hyvä, sillä kilpailun toinen perustaja ja FugeTeamin vetäjä Tapani Saarentola starttaa tämän kilpailun pohjalta uuden korvaavan kilpailun yhdessä Suomen Golfliiton, LauroGolfin ja Andalucian Golf federaation kanssa. Näin ollen voimme Sannan kanssa hyvillä mielin tässä kohtaa antaa viestikapula eteen päin ja kiittää kaikkia kilpailussa mukanaolleita pelaajia, vapaaehtoisia, yhteistyökumppaneita, sekä Suomen Golfiittoa, LauroGolfia ja Andalucian Golf federaatiota. Erityisesti haluan tietenkin kiittää Tapsaa (Tapani Saarentola) näistä vuosista ja siitä mitä saimme aikaan. Lopuksi haluan toivottaa erittäin hyvää menestystä tulevalle uudelle kilpailulle”, Fall jatkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.