FinnishGolf.com Openin mestaruudet Espanjaan ja Englantiin, Nicola Fall nousi parhaaksi suomalaiseksi

FinnishGolf.com Open Hosted by Fuge Team Lauro 2019 palkitut

Järjestyksessään kolmas FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro päättyi espanjalaisten ja englantilaisten juhliin.

Poikien sarjan voitti lopulta ylivoimaisesti -9 tuloksella Espanjan Lucena Mueller Baumgart. Ensimmäisen väylän tuplabogin jälkeen Mueller Baumgart pelasi loppu kierroksen virheettömästi. Hän takoi peräti seitsemän birdietä ja repäisi -5(67) tuloksellaan selkeän eron toiseksi tulleeseen Englannin Zak Karkaletsoseen, jonka lopputulos oli par.

Jesse Saareks FinnishGolf.com Open 2019 poikien sarjan kolmas

Jesse Saareks poikien sarjan paras suomalainen

Poikien sarjan kolmanneksi ja parhaaksi suomalaiseksi nousi Koski-Golfin Jesse Saareks. Saareks pelasi tasaisen varmasti viimeisen kierroksen yksi alle parin (71) ja päätyi kokonaistulokseen +1. Saareks voitti samalla alle 16 -vuotiaiden sarjan. Jaetulle neljännelle sijalle +4 tuloksella päätyivät St.Laurence Golfin Otto Tolvanen, Salo Golfin Saku Tuusa, sekä Espanjan Andreu Alejandro Rodriguez.

Nicola Fall FinnishGolf.com Open 2019 tyttöjen sarjan toinen

Nicola Fall paras suomalainen

Tyttöjen sarjassa käytiin tiukka kamppailu kilpailun voitosta, joka ratkesi vasta viimeisellä viheriöllä. Tyttöjen sarjan päätöspäivän parhaan kierroksen +1(73) pelannut Nicola Fall, nousi lopulta parhaaksi suomalaiseksi, kilpailun kakkoseksi. Floridassa NSU Sharkseissa yliopistogolfia pelaava Fall lähti finaalikierrokselle viisi lyöntiä kilpailun voittajan, Englannin Patience Rhodesin takaa. Fall kiri takaysin yksi alle par tuloksellaan lopulta lyönnin päähän voittajasta. Viimeisellä griinillä Fallilla oli vielä mahdollisuus tasoittaa ja jatkaa kilpailua jatkorei’ille, mutta kolme metrinen birdieputti lipui hieman reiän ohi. Tämän jälkeen Rhodes puttasi hieman vajaan metrisen par- voittoputin varmasti sisään.

“Tänään oli ihan hyvä päivä. Aamulla ensimmäisillä rei’illä oli hieman kylmä ja oma pelikin jäässä. Sitten alkoi aurinko paistamaan ja pelikin alkoi kulkemaan. Takaysillä löin yhdeksän griiniä ja birkkuputteja olisi ollut enempäänkin, mutta yhteen jäi. Tämä vika kierros oli kuitenkin jo tasaisen hyvää ja lähempänä sitä tasoa kuin pitää”.

“Tämä oli mulle vika koitos tässä kilpailussa. Ihan hyvä maku jäi tästä toisesta sijasta ja tänne Lauroon on aina kiva tulla kun otetaan aina niin lämpimästi vastaan”, kertasi Fall.

Kilpailun kolmanneksi tuli Lahden Golfin Emilia Torvinen ja Espanjan Amaia Latorre Santamaria neljäs.

Vaikka voittoa ei kummassakaan sarjassa tullut, oli mukava nähdä suomalaisten vahva panos molempien sarjojen kärkiviisikossa.

Kilpailun tuloksiin pääsee tästä.

Teksti ja kuvat: Raul Fall / Fall Production

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.