FinnishGolf.comOpen 2019 käyntiin torstaina

FinnishGolf.comOpen 2019

Lauro Golfissa Espanjassa pelattava, järjestyksessään kolmas FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro on yksi maailman ensimmäisistä WAGR kilpailuista, jossa pelataan uusien golf-sääntöjen mukaan. Kilpailu pelataan myös uusien Ready-Golf suositusten mukaan.

Keskiviikkona virallisen harjoituspäivän päätteeksi kilpailunjohtajana toimiva Suomen “sääntöguru” Arto Teittinen, piti suomalaisille sekä kansainvälisille pelaajille sääntöluennon uusista säännöistä sekä Ready – Golfista.

Huomenna kilpailuun starttaa pelaajia yhdeksästä eri Euroopan maasta. Suomalaisia kilpailussa on mukana reilut neljäkymmentä. Poikien sarjan ennakkosuosikki on edellisvuoden mestari Guadalmina Golfia edustava Lukas Pany, mutta kovan haasteen hänelle varmasti lyö niin kansainväliset kuin suomalaisetkin kärkipelaajat. Tyttöjen sarjassa viime vuoden voittaja, Espanjan Ana Garcia Picchi ei ole puolustamassa voittoaan, mutta toissa vuoden mestari Nicola Fall sen sijaan janoaa menestystä jouduttuaan viime vuonna keskeyttämään kilpailun jo sen alkumetreillä. Ennakkoon tyttöjen sarjan kärkeä on kuitenkin mahdotonta veikata. Kovien espanjalaisten lisäksi kilpailussa on mukana uusia nuoria suomalaisia tulevaisuuden tähtiä.

Kilpailun tulosseurantaan pääsee täältä.

Kuva ja teksti: Raul Fall / FallProduction

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.