Haavisto paransi toisella kierroksella, Jolkkonen jatkaa flunssaisena Thaimaassa

Jonttu putti 18 griini

Jonatan Jolkkonen valmistautuu 18 greenin puttiin

Simo Haavisto paransi otteitaan Singha Thailand Junior Golf Championshipin toisella kierroksella. Tasaisemmalla toisella kierroksella jäivät tuplabogeyt pois. Haaviston kierros sisälsi seitsemän bogeyta ja kaksi birdietä, päätyen tulokseen +5(77). Haavisto nousi yhteistuloksellaan +14(158) pari pykälää ja jakaa kahden kierroksen jälkeen sijaa kaksikymmentä.

Vaikka peliinsä Haavisto ei vieläkään ollut kovinkaan tyytyväinen, niin löysi hän siitä positiivistakin. “Mikään ei oikeastaan mennyt hyvin, mutta mikään ei mennyt niin huonosti kuin eilen. Tasapaksua nihkeää raatamista. Lähestymisten mitoissa edelleen hakemista sillä vielä ei ole tottunut miten väylältä lyö kun pallo ei lepääkään maan pinnalla vaan pitkän väyläruohon varassa”. Totesi Haavisto.

Nuhaisen Jonatan Jolkkosen muuten melko tasaisen kierroksen tulosta nostaa kahdeksannelle väylälle tullut harmittava triplabogey. Etuysin +6(42) jälkeen Jolkkonen sai kuitenkin kerättyä itsensä ja taisteli heikosta olostaan huolimatta takaysin hienosti +1(37). Yhteistuloksellaan +13(157) on Jolkkonen sijalla 19.

Flunssansa lisäksi Jolkkonen tuskaili edelleen griinien lukemisten kanssa. Lähinnä ongelma on kun griinin ruoho on pitkää eikä kasvusuuntaa oikeasti näe. Kirjava ruoho ei kerro suuntaa.

“kipeänä raataminen yli kolmenkymmenen asteen helteessä ei ole helppoa. Katastrofaalisen etuysin jälkeen raadoin takaysin kohtuullisesti. Loppuväylillä ei meinannut puhtia enää löytyä vaan avaukset karkailivat oikealle karheikkoon. Koska caddie oli sama kuin eilen ei häneltä saanut putteihin toivottua apua. Bunkkereissa hiekka on käsittämättömän kovaa eikä pallo lähde siitä yhtään minnekkään tai lähtee kylkkärinä ties minne”. Muotoili Jonatan tunnelmiaan kierrokselta.

Vaikka omat pelit eivät vielä ole poikien omien odotusten mukaan menneetkään, ovat pojat muuten olleet tyytyväisiä kilpailun tunnelmaan ja järjestelyihin. Pelikaverit ovat olleet mukavia ja kannustavia. Kilpailun järjestelyt ovat toimineet hienosti, ruokaa ja juotavaa on ollut yllin kyllin ja pelien ajan aurinkokin on porottanut komeasti.

Tästä on hyvä jatkaa viikonlopun kierroksille.

Teksti Raul Fall, Kuvat Pekka Haavisto

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.