Hakula rimaa hipoen WEB.com Tourin karsintojen finaaleihin

Toni Hakula svingi

WEB.com Tourin karsintojen toisen vaiheen viimeiselle kierrokselle, Hakula lähti hyvistä asemista jaetulta neljänneltä sijalta. Taaksepäin putoamisrajaan oli “turvaväliä” neljä lyöntiä, kun kahdeksantoista parasta ja saman tuloksen jakaneet jatkavat karsintojen finaaliin.

Neljäs kierros oli hakulalle erityisen vaikea ja hän tarvitsikin jatkoon pääsyyn kaiken aikaisemmilla kierroksilla hankkimansa hyvän. Kierros lähti mukavasti käyntiin muutamalla parilla, kunnes neljännellä väylällä, par-4 tuli tuplabogey. Tämän jälkeen Hakula teki vielä etuysille kolme paria ja yhden birdien ja yhden bogeyn +1(37). Tässä vaiheessa ei ollut vielä mitään hätää.

Takaysi alkoikin siten mahdollisimman vaikeasti. Kymppiväylälle triplabogey (7) ja kahdennelletoista vielä bogey. Hakula punnersi väylille 14 ja 15 back to back birdiet ja taas pelissä hyvin mukana, kunnes heti perään 16 ja 17 väylille tuli bogeyt. Takaysi +4(40) ja yhteistulos +6(78). Kierros oli pelattu ja sitten olikin aika jännittää kuinka jatkopaikan käy.

Hakula sijoittui lopulta juuri jaetulle kahdeksannelletoista sijalle, ja oli viimeinen mies joka pääsi jatkoon.

Onneksi olkoon Toni, matka jatkuu…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.