Ilosella haastava toinen kierros Abu Dhabissa

01f5f40a7aa073bdf456ebd0ca511ab0e524649299

Ensimmäisenä päivänä HSBC Championshipissa huikeasti pelannut Mikko Ilonen, ei onnistunut tänään ylläpitämään eilisen kaltaista hyvää lyöntivirettään, vaan joutui loppuun asti tosissaan taistelemaan jatkopaikastaan viikonlopun kierroksille.

Ilonen aloitti tänään aamulla kierroksensa kymppitiiltä. Ensimäisten viiden reijän jälkeen saldona oli par, bogey, tuplabogey, par ja bogey +4. Yhdeksännelle väylälle (kentän 18) Ilonen teki päivän ensimmäisen birdien, joka toi vähän valoa peliin. Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, takaysin alkaessa heti bogeylla. Kun hetken päästä kirjattiin vielä pari bogeyta lisää, valahti hän jo cut-rajan väärälle puolelle. Loppuun asti taistellut Ilonen, väänsi kuitenkin peräkkäiset birdiet väylille 7 ja 8, ja nousi cut-rajan paremmalle puolelle. Kun viimeiselle väylälle (kentän 9) kirjattiin vielä par, päätyi Ilonen tulokseen +3(75) ja kokonaistulokseen -3(141). Tämä riitti lopulta sijalle T41. Pudotusta ensimmäiseen päivään tuli 38 sijaa.

“Alussa oli vaikeuksia, enkä oikein missään vaiheessa saanut käännettyä kelkkaa oikeaan suuntaan. Luontainen rytmi lyömisen osalta oli kateissa. Loppua kohden sain raikkaitakin suorituksia ulos koneesta, kaksi parasta osuivat viimeiselle väylälle. Vaikka siitä ei birdietä tullutkaan, niin jäi hieman parempi maku”, totesi Ilonen kierroksestaan.

Kilpailua johtaa edelleen Saksan Martin Kaymer -13(64,67). Toisena lyönnin päässä Kaymerista on belgialainen Thomas Pieters ja kolmanneksi nousi maailman listan ykkönen Rory McIlroy, joka teki vuorostaan tänään hole in onen väylällä 15. McIlroy pelasi tänään -6(66) ja on tilanteessa -11(133).

Kilpailu jatkuu huomenna kahden hengen ryhmissä. Ilonen starttaa paikallista aikaa klo: 9.41 ja saa parikseen Ranskan Victor Dubuissonin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.