Ilosella huikea aloitus HSBC Golf Championshipissa Abu Dhabissa

HSBC Champions Abu Dhabi 150115

Mikko ilonen aloitti vuoden 2015 huikealla birdie -iloittelulla HSBC Golf Championshipissa Abu Dhabissa. Maailman huippunimiä vilisevässä kilpailussa Ilonen jakaa kolmatta sijaa tuloksellaan -6(66), ja on ainoastaan kaksi lyöntiä kilpailua johtavaa Saksan Martin Kaymeria perässä.

Ilonen aloitti kierroksen bogeylla, mutta kuittasi sen heti seuraavalla väylällä birdiellä, jonka jälkeen tulivat peräkkäin vielä bogey ja birdie. Kahdeksannelta väylältä alkoi sitten varsinainen birdie -ilotulitus, viiden peräkkäisen birdien merkeissä.

Kuudennellatoista par-4 väylällä lipsahti kierroksen kolmas bogey, mutta Ilonen kuittasi sen jälleen heti, laittamalla 17 -väylällä noin kymmenen metrisen birdie -putin sisään. Kahdeksannellatoista par-5 väylällä Ilonen löi upeasti kahdella päälle ja oli upottaa pitkän eagle-putin, joka livahti kuitenkin hieman kovana yläpuolelta ohi, pysähtyen noin metriin reijästä. Birdie-putti varmasti sisään ja päivän yhdeksäs birdie oli tehty.

Hieno aloitus kilpailulle. Monta kovaa pelaajaa on ensimmäisen kierroksen jälkeen takana, muun muassa maailman listan ykkönen Rory McIlroi on yhden lyönnin perässä ja vaisusti +4(76) aloittanut maailman listan kakkonen Henrik Stenson peräti 10 lyöntiä takana.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.