Ilosella lupaava aloitus Omega Dubai Desert Classicissa

Mikko Ilonen

Mikko Ilonen aloitti lupaavasti Omega Dubai Desert Classicin kilpailun. Ensimmäinen kierros taittui hienosti viisi alle parin (67), jolla hän jakaa sijaa 13.

Ilosen kierrokseen kirjattiin yhdet bogeyt sekä etu- että takaysille, ja näiden lisäksi yhteesä viisi birdietä ja yksi eagle. Kierroksen kohokohta nähtiin väylällä kuusi, kun Ilonen löi 443 metriä pitkällä par-4 väylällä toisen lyöntinsä 188 metristä suoraan sisään. Eagle oli erinomainen paikko edellisen väylän bogeylle. “Avaus oli vasemmalla karheikossa. Kädessä oli rauta-viitonen, ja matkaa 188 metriä’, Ilonen kertasi eaglea.

Hyvästä tuloksesta huolimatta, ei Ilonen ollut kuitenkaan täysin tyytyväinen lyömiseensä. “Lyöminen ei ollut niin hyvin hallussa kuin odotin. Löin pari outoa huonoa avausta alkuvaiheilla jotka horjuttivat mutta eivät katkaisseet menoa.Tunne lyömisestä on olemassa, mutta ihan kohdilleen ei avauspäivänä osunut. Sellainen hyvä tuloksenteon henki oli päällä, että tulos napsahti oikeaan suuntaan parin alle”, Ilonen kertoi

“Lähipeli ja puttaaminen olivat hyvällä tasolla, peli-ilme kokonaisuudessaan hyvä. En antanut epäonnistumisten vaikuttaa tekemisiini millään lailla”, jatkoi Ilonen.

Kilpailua johtaa Itävallan Bernd Wiesberger huipputuloksella -8(64). Kilpailun ensimmäinen kierros oli muutenkin erittäin kovatasoinen kärjen osalta, sillä seitsemän alle tuloksella toista sijaa jakaa neljä pelaajaa ja kuusi alle parin pelasi vielä seitsemän pelaajaa, mukaan lukien maailman listan ykkönen Rory McIlroy.

Ilonen aloittaa huomenna aamulla kierroksensa Suomen aikaa jo kello 6:25.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.