Ilosella mukava nousu kolmantena päivänä

Mikko Ilonen

Mikko Ilonen sai jälleen lyönnistään kiinni ja pelasi ehjän kierroksen HSBC Championshipissa, nousten 11 sijaa, sijalle T30. Ilonen aloitti kuuden paarin putkella, jonka jälkeen väylillä 7,8,ja 9 hän tehtaili kolmen birdien “junan”. Kierroksen ainoa bogey lipsahti väylälle neljätoista. Tämän jälkeen Ilonen “punnersi” vielä birdiet väylille 15 ja 18, pelaten kierroksen neljä alle parin (68). Ilosen kokonaistulos kolmen kierroksen jälkeen on -7(207).

“Selvisin kahta aiempaa päivää vähemmillä kolhuilla, vaikka avauspäivän birdiesumaa ei nyt koettukaan. Sain alkupäässä pelastettua pari paria haastavista paikoista. Kierroksen aikana jätin hyödyntämättä pari helppoa reikää. Kokonaisuus oli kuitenkin ehjä, sunnuntaina on mahdollisuus jatkaa nousua. Pari lyöntiä parempaan tämänpäiväisestä on kaikki mahdollisuudet pelata”, Ilonen pyöritteli.

Ilosen pelikaveri Victor Dubuisson oli myös erinomaisella pelipäällä, pelaten tänään -8(64) jonka ansiosta hän nousi 30 sijaa kympin joukkoon.

Kilpailua edelleen johtava Martin Kaymer repäisi tänään eroa muihin. Kaymer pelasi jälleen upeasti -7(65) ja johtaa kilpailua jo kuudella lyönnillä, yhteistuloksellaan -20(196).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *