Ilosella nihkeä kolmas kierros Dubaissa

Mikko Ilonen

Mikko Ilonen ei saanut birdie-hanoja auki Dubain kolmantena päivänä. Etuysi alkoi harmittavilla 2 ja 3 -väylille tulleilla bogeylla, jonka jälkeen 4 -väylälle Ilonen onnistui tekemään kierroksen ainoan birdien. Kun birdieitä ei enempää tullut, tuli etuysi tulokseen +1(37).

Takaysi ei lähtenyt etuysiä paremmin käyntiin, vaan 11 -väylälle tuli jälleen kirvelevä bogey. Tämän jälkeen Ilonen pelasi loput väylät tasaisesti pariin, mutta kaivattuja birdieitä ei enää korttiin merkitty, joten päivän tulos oli +2(74). Kun kierros on vielä kesken on Ilosen sijoitus tällä hetkellä T54, yhteistuloksella -4(212).

Kilpailua johtaa lähes isännän ottein Pohjois Irlannin Rory McIlroy -19. Rory aloitti kolmannen kierroksen siitä mihin edellisillä kierroksilla jäi, pelaten etuysin tulokseen -5(30). Sitten kymppiväylällä hän otti todella harvinaiset kolme puttia forelta 4 -metrin eagle -putista ja tuntui, että paras momenttumi meni siinä. Tämän jälkeen oli näkyvissä pientä lipsumista siellä täällä ja hänen on ollut toistaiseksi tyytyminen “pelkkiin” pareihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.