Juho Ehrola ja Linda Laatikainen AlueTourin voittoon Karelia Golfissa

Juho Ehrola AT5 voitto

Laukaa Peurunkagolfin Juho Ehrola näytti osaamistaan Karelia Golfissa järjestetyssä AlueTourin viidennessä osakilpailussa.

Peurunkagolfin Pron Petri Parviaisen valmennettava Ehrola, pelasi upean yksi alle par -kierroksen (71) neljällä birdiellä ja kolmella bogeylla. Ehrola oli tyytyväinen toiseen peräkkäiseen aluetour voittoonsa.

“Takana oli tappio vikalla reiällä seuran mestaruuskisoissa, joten siitä sai sopivasti lisämotivaatiota hakea toista peräkkäistä voittoa at:lta. Kierros oli aika virheetön, tyhmät virheet jäivät tekemättä”, kertasi päiväänsä Ehrola.

Monilla pelaajilla oli vaikeuksia Karelia Golfin greenien lukemisessa, mutta Ehrola oli tyytyväinen käyttämäänsä AimPoint Express -greenien lukuun. “Kuuntelin muiden juttuja, että heillä oli vaikeuksia lukea griinejä, minulla AimPoint toimi loistavasti”, kiitteli Ehrola.

Ehrolan voittomarginaali oli lopulta kolme lyöntiä toiseksi tulleeseen Muuramen Golfseuran Vili Koivistoon +2(74) oli kolme lyöntiä. Koivisto pelasi tasaisen kolmen bogeyn ja yhden birdien kierroksen.

Laukaan Peurunkagolfin hyvää menestystä täydensi kolmanneksi sijoittunut Anssi Pehkonen +3(75) tuloksellaan. Pehkosen korttiin merkittiin viisi bogeyta ja kaksi birdietä.

Tyttöjen sarjan voitti kotiseuran Linda Laatikainen +11(83) tuloksellaan. Tarina Golfin Emma Musaka +13(85) oli toinen ja Karelia Golfin Mira Kervinen toi kotiseuralle pronssia tuloksellaan +14(84).

Kilpailun tuloksiin pääsee tästä.

  1 comment for “Juho Ehrola ja Linda Laatikainen AlueTourin voittoon Karelia Golfissa

  1. Asko
    elokuu 4, 2015 at 11:47 pm

    Onko meillä tässä kehittymässä kenties seuraava tiger woods?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.