Kaikki viisi suomalaista LET:n karsintojen finaaliin

Linda Henriksson, Marika Voss, Sanna Nuutinen, Oona Vartiainen, sekä amatööri Leena Makkonen suoriutuivat kaikki LET:n esikarsintojen B -lohkosta karsintojen finaaliin.

Kaikki suomalaiset ylsivät 42 parhaan pelaajan joukkoon, jotka jatkavat urakkaansa ensiviikolla. Linda Henriksson ja Marika Voss suoriutuivat suomalaisista lopulta parhaiten, sijoittuen jaetulle 11 sijalle yhteistuloksellaan +15(307). Sanna Nuutisen sijoitus oli T21, tuloksella +17(309). Leena Makkonen ja Oona Vartiainen jakoivat 39 sijan tuloksella +23(315).

Esikarsintojen tulostaso ei ollut mitenkään erityisen hyvä, mutta tässä vaiheessa ratkaisevaa olikin sijoitukset. On kuitenkin aivan varmaa että jokaisen suomalaisen on pystyttävä ensiviikolla parantamaan peliään, ansaitakseen pelioikeuden ensikaudeksi.

Karsintojen finaalivaiheessa nähdään yhteensä seitsemän suomalaista kun tällä kaudella LET:llä pelanneet Elina Nummenpää, sekä tänään Dubain kilpailussa cutista pudonnut Krista Bakker tulevat myös hakemaan Marokosta kortin uusintaa. Nummenpää ja Bakker eivät onnistuneet kauden aikana nousemaan rahalistan 80 parhaan joukkoon, jotka uusivat suoraan kortin tourille. Nummenpää ja Bakker hankkivat viimevuonna korttinsa LET:lle karsintojen finaalista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.