Kakko, Korhonen ja Granberg aloittavat pelit aamuyöllä Hong Kong Openissa

European Tourin toiseksi viimeinen kilpailu ennen neljän kilpailun finaalisarjaa, alkaa Hong Kongissa Suomen aikaan torstaina aamuyöllä.

Roope Kakko ja Mikko Korhonen ovat hakemassa parasta sijoitustaan EuroopanTourilla säilyttääkseen kortin myös ensikaudeksi. Kakon tulisi tienata vielä noin 50 000€ ja Korhosen lähemmäksi 70 000€.

Hong Kongin kisa on niin sanottu pienen rahan kilpailu (palkintopotti 1,3milj. dollaria), joten sijoitusten tulisi olla vähintään viiden parhaan joukossa. Tämän jälkeen vielä hyvä sijoitus Tourin viimeisessä kilpailussa Australiassa, niin karsinnoilta vältyttäisiin. Finaaleihin ei suomalaiskaksikolla ole asiaa.

Kärkisijoitus ei Kakolle ja Korhoselle tule olemaan mikään läpihuutojuttu, Ernie Els ja hallitseva mestari Miguel Angel Jimenez ovat kilpailun suurimmat ennakkosuosikit, lisäksi AsianTourin pelaajat antavat varmasti kovan haasteen suomalaisille.

Kolmantena suomalaisista kilpailussa on mukana AsianTouria pelaava Joonas Granberg, joka myös tarvitsisi hyvän sijoituksen säilyttääkseen korttinsa AsinTourille.

Korhonen starttaa kilpailuun torstaina aamuyöllä kello 3:20 Suomen aikaa, Granberg klo.3:30 ja Kakko klo.8:10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.