Kärki vaihtui ET:karsinnoissa Portugalissa

Arkistokuva: Henri Satama

Arkistokuva: Henri Satama

Ensimmäisen kierroksen jälkeen jaettua ykkössijaa hallussaan pitänyt Henri Satama, ei onnistunut toisella kierroksella samanlaiseen birdie iloitteluun. Tasaista par tulosta nakuttanut Satama, joutui kierroksen keskivaiheessa kolmen bogin “junaan”, ja kun kierroksen ainoa birdie tuli viimeisellä reiällä, päätyi Satama tulokseen +2(74). Sataman sijoitus kahden kierroksen jälkeen on T13, -3(141). Kärkeen Satamalla on matkaa neljä lyöntiä, ja vastaavasti kolme lyöntiä ensimmäiseen putoajan paikkaan.

Kilpailun toinen kärkimies yhdysvaltojen Peter Padawy, epäonnistui toisella kierroksella ja putosi tuloksella +7(79) sijalle 40, Padwyn yhteistulos +2(142). Kilpailua johtaa kahdenkierroksen jälkeen Sveitsin Raphael De Sousa, yhteistuloksella -7(137).

Albert Eckhardtin toinen kierros oli melkoista vuoristorataa. Kierros sisälsi yhden eaglen, neljä birdietä, neljä bogeyta, ja yhden tuplabogeyn. Eckhardtin sijoitus on tällä hetkellä T21, -1(139), joten hän taistelee karsinnan toiseen vaiheeseen pääsystä tässä vaiheessa, aivan hiuksen hienosti rajan paremmalla puolella.

Tänään pelataan kolmas kierros, kilpailu päättyy perjantaina.

Teksti: Raul Fall Kuva: Lotta Lybeck

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.