Kim Koivu ja Jenna Mäihäniemi Finnish Amateur Championshipin johtoon

DSC_0084

Kim Koivu (66) ja Jenna Mäihäniemi (72) johtavat sarjojaan Helsingin Golfklubin kentällä Talissa käynnistyneessä The Finnish Amateur Championshipissa.

St.Laurence Golfia ensimmäistä kautta edustavat Kim Koivu (-5) ja Dominic Jones (-3) ovat Erkko Trophyn kärkiparina avauspäivän jälkeen. Kova tuuli piti tulostason vain kohtuullisena. Seitsemän pelaajaa 84:sta alitti parin.

‘Päivä oli minulle erinomainen, löin hyviä draiveja. Pelissä ei ollut heikkouksia’, kertoi Koivu, joka karsiutui edellisvuotisessa kilpailussa. Torstaina hän teki seitsemän birdietä ja kaksi bogia. Koivu oli illalla yhdessä muiden Season Golf Academym oppilaiden kanssa rangella vetämässä pitkää harjoitusta yhdessä valmentaja David Silvan
kanssa.

‘Lyön uudestaan niitä lyöntejä, jotka kierroksella jäivät kaivamaan mieltä. Valmentajan apu on minulle tavanomaista tärkeämpi, David on ammattimies, jonka asenne työhönsä on todella kova’, Koivu jakoi kunniaa Silvalle.

Juniorien Ryder Cupiin nimetyn Matias Honkalan ( 70,-1) esitys oli vaihteleva. Viiden birdien lisäksi korttiin merkattiin peräti neljä bogia. ‘Kova tuuli toki häiritsi peliä. Olen suhteellisen tyytyväinen peliin. Ensimmäisellä kierroksella pitää huolehtia myös siitä, että ei pelaa itseään ulos kisasta’, jaetulla viidennellä tilalla oleva Honkala painotti päivänsä jälkeen.

Matias Sipponen (LG) teki hole-in-onen kentän seitsemännellä reiällä. Naisten kilpailussa tulostasoon vaikutti miehiä enemmän tuulen lisäksi märkä kenttä.

DSC_0015

Jenna Mäihäniemi pelasi viimeiset seitsemän reikää yksi alle ja nousi tuloksellaan 72(.+1) peräti kolmen lyönnin johtoon ennen viiden pelaajan ryhmää, Daniella Barrett, Hannele Mikkola, Ella Rantanen, Kiira Riihijärvi
sekä Iida-Lotta Juura.

‘Oma pelini ei missään nimessä ollut sillä tasolla, kuin olisin toivonut. Lopussa olin onneksi terävänä, se antoi perjantaille hyvän lähtökohdan’, Mäihäniemi analysoi.

Matias Honkala lähtee toiselle kierrokselleen kello 7.40 Naiset starttaavat kello 8.50-11.10 välisenä aikana. Jenna Mäihäniemen aika on 10.20. Kim Koivu joutuu odottamaan omaa starttiaan kello 14.30 asti.

The Erkko Trophy- Finnish Amateur Championshipin tulosseuranta löytyy täältä.

Lähde: FinnishAmateurChampionship tiedote

Kuvat: FinnishGolfCom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.