Kim Koivu mukana kärkitaistelussa St.Andrews Links Trophyssa

Kim Koivu foto JHakulinen

Alkukauden upeasti pelannut St.Laurence Golfin Kim Koivu on jälleen mukana kärkitaistelussa St.Andrews Links Trophyssa. 

Viime viikolla Estonian Amateur Openin suvereenisti voittanut Koivu pelasi St.Andrew Links Trophyn avauskierroksen upeasti viisi alle parin(66), jolla hän on jaetulla 3:nnella sijalla ainoastaan lyönnin päässä kilpailun kärkikaksikosta Scotlannin Graig Howieta ja Irlannin Conor O`Roukea.

Koivun hienossa kelissä pelattu kierros sisälsi kuusi birdietä, yhden eaglen ja kolme bogeyta.

“Sää oli aika otollinen ja scooraukseen oli hyvät mahdollisuudet. Tosin greenit olivat erittäin nopeat links-kentälle ja kovat perinteen mukaisesti. Poikien kanssa speksailtiin, että greenien nopeus oli varmasti 10-11 stimpiä”, luonnehti Koivu olosuhteita.

“Pelasin vaihtelevasti, mutta pidin pallon oikealla puolella avauksissa, välttäen bunkkerit ja lyöden muutaman huippu onnistumisen, joista pääsin viimeistelemään birdieitä”, kertasi koivu peliään.

“Sää on ollut koko viikon ja tulee ilmeisesti olemaan aivan huikea, sellaista +15 – 20 astetta ja tuuli yltynee ainoastaan kahden mailan tuuleksi kovimmillaan”.

Rasmus Karlsson pelasi tasaisella kierroksellaan kahdella birdiellä ja yhdellä bogeylla yksi alle parin(70). Tulos oikeuttaa jakamaan 43:tta sijaa. Karlssonin kanssa samalla tuloksella -1(70) 43:tta sijaa jakaa Sami Välimäki.

Jonas Väisänen jakaa 125:ttä sijaa tuloksellaan +3(74).

Kilpailun tuloksiin pääsee tästä.

Kuva: Juha Hakulinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.