Kolmas FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro pelataan jälleen tammikuussa 2019

FinnishGolf.com Open 2018

Järjestyksessään kolmas Espanjan Aurinkorannikolla pelattava FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro avaa jälleen suomalaisten ensi vuoden kilpailukauden. Suomalaisille tytöille ja pojille tarkoitettu kansainvälinen WAGR -kilpailu järjestetään tämän vuoden tapaan heti vuoden vaihteessa 2.-5.1.2019.

Heti ensimmäinen kilpailu vuonna 2017 sai paljon kiitosta ja kilpailun suosio kasvoi rajusti.

“Palaute ensimmäisen kilpailun jälkeen oli jokaiselta taholta mahtava. Saimme kiitosta pelaajilta, katsojilta, vapaaehtoisilta, Suomen Golfliitolta, Andalusian Golf Federaatiolta, sekä kaikilta muilta yhteistyökumppaneilta. Myös R&A huomioi kilpailun tason ja myönsi heti ensimmäisen kilpailun jälkeen sille WAGR -statuksen. Näiden pohjalta oli helppo lähteä suunnittelemaan kilpailun tulevaisuutta. Tiesimme olevamme oikealla asialla”, kertoo FinnishGolf.comista Raul Fall.

Tammikuulle siirtynyt vuoden 2018 kilpailu oli niin suosittu, että yli kolmekymmentä kansainvälistä pelaajaa jäi kilpailun ulkopuolelle.

“On tietenkin mahtavaa, että kilpailu tuli heti niin suosituksi ja kilpailussa nähdään todella kovatasoisia pelaajia. Muun muassa tänä vuonna poikien sarjassa pelasi Espanjan kovin amatööri Angel Hidalgo Portillo, joka sijoittui -2 tuloksella kilpailussa jaetulle toiselle sijalle kahden muun espanjalaisen kanssa. Viikkoa myöhemmin hän voitti koko Etelä-Espanjan suurimman amatöörikilpailun Copa de Andalucian viidellä lyönnillä -10 tuloksella. Hänen lisäkseen kilpailu vilisi WAGR -pelaajia niin tyttöjen kuin poikien sarjassa Suomesta sekä yhdeksästä muusta Euroopan maasta. Tämä puolestaan nostaa kilpailun WAGR -statusta”.

“Samaan aikaan kun olen iloinen kilpailun kovasta tasosta, harmittaa toisaalta jokaisen kilpailun ulkopuolelle jäävän pelaajan puolesta. Voimme ottaa kilpailuun mukaan maksimissaan vain 84 pelaajaa, 24 tyttöä ja 60 poikaa. Näistä paikoista 40 on varattu suomalaisille ja loput kansainvälisille pelaajille. Suomalaisilla on pieni etulyöntiasema, sillä heille on varattu tuo 40 pelaajan kiintiö ja sen jälkeenkin heillä on mahdollisuus osallistua kisaan KV -puolelta mikäli tasoitus riittää”, sanoo Fall.

Kuten aikaisempina vuosina, niin myös vuoden 2019 kilpailussa tullaan näkemään useita Yhdysvalloissa yliopistoissa golfia pelaavia kovia pelaajia. Tämä antaa hyvän mahdollisuuden mittaa omaa tasoaan sellaisille suomalaisille pelaajille, jotka suunnittelevat lähtevänsä pelamaan jenkkeihin yliopistogolfia.

“Espanjalaiset pelaajat tulevat kotiin joululomalle ja samalla osallistuvat meidän, sekä Copa de Andalucia kilpailuun. Tiedän varmuudella myös ainakin yhden suomalaisen jenkeissä yliopistossa golfaavan osallistuvan kilpailuumme. Hän on meidän kilpailun vuoden 2017 tyttöjen sarjan mestari, mutta hän joutui viime vuonna keskeyttämään kolmannelta sijalta jo ensimmäisellä kierroksella, joten varmasti tulee nälkäisenä tulevaan kilpailuun. “, Fall virnistää.

FinnishGolf.com Open Hosted by FugeTeam Lauro kilpailu järjestetään yhteistyössä Suomen Golfliiton sekä Andalusian Golf Federaation kanssa. Kilpailu on tarkoitettu U-21 vuotiaille tytöille ja pojille. Kilpailussa jaetaan sekä WAGR, että FJAR -pisteet.

Kilpailusta tullaan julkaisemaan lisätietoja ja ilmoittautuminen aukeaa Suomen Golfliiton Golfbox järjestelmässä lähiaikoina.

Lisätietoja kilpailusta:

raul.fall@finnishgolf.com

Lento ja majoituspakettia voi kysyä Golden Sun Golfista Mia Uusitalolta

mia@goldensungolf.fi

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.