Korhonen aloitti parhaiten suomalaisista Hong Kongissa

Hong Kongissa pelattavassa European Tourin ja Asian Tourin yhteiskilpailussa Mikko Korhonen pelasi ensimmäisen kierroksen yksi alle parin (69). Korhonen on parhaana suomalaisena tällä hetkellä jaettu 46. Iltapäivällä startanneet pelaajat ovat vielä kentällä, joten Korhosen sijoitus tulee vielä muuttumaan.

Korhonen aloitti terävästi pelaten etuysin kaksi alle parin (32). Puttipeliinsä tyytyväinen Korhonen, harmitteli kahdennentoista (par3) väylän tuplabogeyta. Väärin arvioidun tuulen johdosta, valitsi korhonen väärän mailan ja ensimmäinen lyönti meni veteen. Viidennellätoista väylällä tuli vielä bogey, mutta Korhonen taiteili kahdelle viimeiselle väylälle birdiet ja sai tuloksen painettua punaiselle -1(69).

Asian Tourilta kilpailuun mukaan päässyt Joonas Granberg pelasi ensimmäisen kierroksen tulokseen +2(72). Granberg aloitti kierroksen bogeylla, tämän jälkeen etuysille yksi birdie ja vielä kaksi bogeyta lisää, etuysi +2(36). Myös takaysin Granberg aloitti bogeylla, mutta sai sen kuitattua neljännentoista birdiellä. Vielä viidennelletoista bogey ja seitsemännelletoista birdie, takaysi pariin (36). Granberg on tällä hetkellä sijalla T103.

Suomalaisista viimeisenä startannut Roope Kakko, ei valitettavasti saanut alusta asti peliään kulkemaan. Takalenkiltä kierroksensa aloittanut Kakko oli kymmenen reiän jälkeen jo +6 tilanteessa. Nyt Kakko on puristanut ilahduttavasti kolme birdietä peräkkäin, nousten tulokseen +3. Vielä on neljä väylää pelattavaa, joten ei muuta kuin lisää birdieitä loppuun ja tulos siedettäväksi parin tuntumaan. Kakon sijoitus tällä hetkellä on T117 joten kirittävää on.

Kilpailua johtaa tällä hetkellä Intian Randhawa Jyoti tuloksella -6(64). Viimeviikonloppuna Portugalissa hyviä otteita esittänyt Nicolas Colsaerts, jakaa neljättä sijaa tuloksellaan -4(66) muun muassa ennakko suosikkeihin kuuluvan Ernie Elsin kanssa. Hallitseva mestari Miguel Angel Jimenez, pelasi tasaisen “vaatimattomasti” +2(72) yhdellä birdiellä ja kolmella bogeylla. Himenezin sijoitus on tällä hetkellä T103.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.