Korhonen jakaa 21 sijaa Intiassa

04 Petri Parviainen Qatar

Mikko Korhonen pelasi kolmannen kierroksen Hero Indian Openissa, Delhissä, toisen kierroksen tapaan yksi yli parin, ja jakaa 21 sijaa yhteistuloksellaan -1(212).

“Vähän turhauttava kierros, aina kun pääsee pelin päälle birkulla, niin bogi napsahtaa välittömästi. Täällä kyllä lyönti kerrallaan pelaaminen korostuu aikalailla”, Korhonen totesi kierroksen jälkeen.

Korhonen aloitti kierroksensa terävästi, tekemällä heti ykkösväylälle birdien. Kolmen peräkkäisen parin jälkeen, merkittiin viidennelle väylälle bogey. Tämän Korhonen kuittasi kuitenkin heti seuraavalla väylällä birdiellä. Kun yhdeksännelle väylälle lipsahti jälleen bogey, oli ensimmäisen yhdeksän reijän tulos par(36).

Takaysille Korhonen täräytti heti kymppiväylälle birdien, mutta tähän ilon aiheet sitten jäivätkin. Bogeyt väylille 12 ja 17, ja takaysi tulokseen +1(37). Korhonen ei edelleenkään pystynyt hyödyntämään kentän kahta par5 väylää, vaan teki niille molemmille parit.

Par3 -väylät tuottivat tänään hankaluuksia. Neljästä par3 väylästä, Korhonen teki kolmelle bogeyt. “Kolmesti kolme puttia myös tänään, ei hyvä! Onneksi on vielä huominen ja paras rundi tulossa. Pitää vaan ottaa, jos ei ota, niin kenttä kyllä ottaa”, Korhonen päätti.

Kilpailun johtoon kolmannen kierroksen jälkeen siirtyi Intian oma mies, S.S.P Chawrasia yhteistuloksella -12(201). Kahden lyönnin päässä vaanii Bangladeshin Siddikur Rahman, tuloksella -10(203). Mikäli ihmeitä ei tapahdu, niin nämä kaksi miestä ratkaisevat huomenna keskenään myös kilpailun voiton.

Kuva: Petri Parviainen

Kommentit: Mikko Korhonen tiedote

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.