Korhosen hyvin alkanut kiri hyytyi takaysin bogeyhin

01 Petri Parviainen Gatar

 

Korhonen aloitti lupaavasti Hero India Openin viimeisen kierroksen, tekemällä 2 ja 4 väylille birdiet ja pelaamalla ensimmäiset yhdeksän reikää kaksi alle parin. Vielä kahdentoista väylän jälkeen yhteistuloksessa -3 ollut Korhonen kamppaili sijoituksesta kymmenen parhaan joukkoon.

Tämän jälkeen alkoi lipsumaan, kolme harmillista bogeyta seuraaville viidelle väylälle (13,15,17). Viimeinen kierros sujui lopulta toisen ja kolmannen kierroksen tapaan yksi yli parin (72) ja Korhonen valahti jakamaan tällä hetkellä sijaa 24, yhteistuloksella par (284).

“Takaysi vei taas voiton miehestä. Pari pientä virhettä ja bogi napsahtaa joka kerta. Turhauttavan vaikeaa, hieno testi on Delhi Golf Club. Joka lippua kohti mentiin ja muutenkin hyökättiin tänään, ei vaan ollut se päivä. Ei tyydytä missään nimessä sijoitus, mutta saappaat jalassa kaaduttiin tänään”, kommentoi Korhonen päiväänsä.

Ahdas kenttä, ja pyörivä tuuli on aiheuttanut harmia myös viimeiselle kierrokselle johdossa lähteneelle S.S.P Chawrasialle, sekä toisena olleelle Intian Siddikur Rahmanille, joka on pudonnut nyt jakamaan kolmatta sijaa.

Voittotaisteluun ovat ilmoittautuneet Australian Marcus Fraser, joka on noussut jakamaan Chawrasin kanssa johtopaikkaa tilanteessa -9, sekä Bangladeshin Lahiri, joka on noussut jakamaan kolmatta sijaa Rahmanin kanssa tilanteeseen -7. Kilpailun lopusta on luvassa todella jännittävä, ja tilanne elää kokoajan.

Kuva:Petri Parviainen

Artikkelia päivitetty 22.2. klo:14:17 Korhosen kommenteilla. Kommentit Korhosen tiedotteesta.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.