Lauri Ruuska jakaa kärkisijaa Copa de Andaluciassa

Guadalmina Golf svingi 1

Lauri Ruuska jakaa kärkisijaa Copa de Andalucia -kilpailussa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Ruuska pelasi upean tuloksen -4(68), kahdella bogeylla ja kuudella birdiellä.

Tuulinen sää toi oman lisähaasteensa peliin, eikä Ruuskakaan täysin tyytyväinen ollut peliinsä hyvästä tuloksestaan huolimatta. “Peli oli vähän sekavaa. Ei ihan väyliä pitkin menty, mutta missasin hyviin paikkoihin ja scoorasin ja puttasin hyvin”, kommentoi Ruuska kierrostaan.

Miki Kurosen sijoitus on T22 tuloksella +2(74). Kurosen tulos muodostui viidestä bogeysta ja kolmesta birdiestä. Kovasta tuulesta huolimatta varmasti palloa lyönyt Kuronen valitteli puolestaan heikkoa puttaamistaan.

“Peli oli aika tunnustelevaa, eikä saanut oikein kunnon meininkiä koko kierroksella aikaan. Puttaaminen oli heikkoa, eikä oikein punaista saanut korttiin. Puttipelistä tuli ylimääräiset lyönnit muutenkin. Kolme, kolmen putin griiniä. Kierroksen jälkeen sain kuitenkin tuntuman takaisin harkkagriinillä, joten huomiseen lähdetään rohkeammin pelaamaan”, muotoili puolestaaan Kuronen päivän suoritustaan.

Kolmantena suomalaisena Kristian Kulokorpi jakaa sijaa 30, ja on ainoastaan yhden lyönnin Kurosesta, tuloksella +3(75). Kymppitiiltä aloittanut Kulokorpi, taiteili kierroksellaan mukavasti neljä birdietä ja olikin vielä viidentoista reijän jälkeen yksi alle parin, mutta harmittava bogey, tuplabogey, bogey lopetus nosti tuloksen plussan puolelle.

Kulokorpi kiitteli kovan talviharjoittelun (fysiikka) myötä tullutta 15 – 20 metrin lisää lyöntipituuteen, ja oli muutenkin oikein tyytyväinen lyöntiinsä. Varsinkin kun valmistautuminen kilpailuun jäi erittäin vähäiseksi. Pitkän tauon jälkeen vasta toinen kierros näkyi lähipelituntumasssa. “Vähän oli ongelmaa lähipelin kanssa, mutta iloisin mielin huomiseen”, totesi lopuksi Kulokorpi.

Tsemppiä kaikille huomiseen!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.