LET: Noora Tamminen viidentenä Uudessa – Seelannissa

Noora Tamminen rajattu svingi

Naisten Euroopan kiertueen kauden kolmas kilpailu ISPS Handa NZ Women`s Open käydään Uudessa – Seelannissa, Christchurchsissa Clearwater Golf Clubilla. Noora Tamminen pelasi lähes ihanteellisessa kelissä upeasti ensimmäisen kierroksen neljä alle parin (68), jolla hän jakaa komeasti viidettä sijaa. Tamminen on ainoastaan kaksi lyöntiä perässä kilpailua johtavasta Ranskan Anne-Lise Gaudasta.

Tammisen kierros oli kokonaisuudessaan vahvaa ja tasaista suorittamista, sen vahvistaa statistiikkakin, kymmenen väyläosumaa, viisitoista greeniosumaa ja 29 puttia. Tamminen tehtaili yhteensä kuusi birdietä, ja kierroksen ainoat bogeyt lipsahtivat väylille 7 ja 11. “Peli oli tosi tasaista, lisäksi pari hyvää puttia meni ja yks chippikin livahti sisään. Sää oli hyvä, pientä tuulta mutta muuten ihan täydellinen”, kertasi tyytyväinen Tamminen kierrostaan.

Kymppitiiltä aloittanut Linda Henriksson teki heti ensimmäiselle väylälleen birdien, sitten etuysin loppupuolelle ja vielä kymmenennelle väylälle tuli harmillinen bogey suma, joka pudotti Henrikssonin jo neljä yli par tilanteeseen. Tämän jälkeen Henriksson onnistui tekemään tärkeän eaglen väylälle 11 ja birdien väylälle 12 (kentän 2 ja 3), jolla sai paikattua mukavasti aikaisempaa bogeyjunaa. Kierroksen loppuun kirjattiin vielä viisi paria ja yksi bogey, joten Henrikssonin ensimmäisen päivän tulos on +2(74) ja sijoitus T64.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *