LET:n Etelä-Afrikan toinen kierros peruttu

Naisten EuroopanTourin toinen kierros peruttiin rankkasateiden johdosta. Perjantaiaamulla 6:30 startanneet eilisen, torstain kesken jääneet kierrokset pelattiin loppuun, mutta perjantain, kilpailun toinen kierros peruttiin ja se aloitetaan uudelleen lauantaiaamuna kello 6:15. Kilpailu on lyhennetty 54 reikäiseksi.

Suomalaisista Minea Blomqvist-Kakko on ensimmäisen kierroksen jälkeen +2(74) sijalla T27. Minea aloitti kilpailun varhain torstaiaamuna ja sai pelattua kierroksensa loppuun, kun keli oli vielä siedettävä.

Elina Nummenpää aloitti kilpailun ensimmäisen kierroksen torstaina klo.11:33. Hän ehti pelata kierrostaan 12 väylää, kun peli keskeytettiin. Nummenpää pelasi tänään loput kuusi väylää erittäin haastavissa olosuhteissa mukavasti. Ainoastaan 17 väylän harmittava tuplabogey pudotti Nummenpään sijoitusta. Nummenpää jakaa 36 sijaa, tuloksellaan +3(75).

Krista Bakker oli pelituulella torstaina, ennen rankkasateen keskeyttämää kierrosta. Kuuden väylän jälkeen Bakker oli tilanteessa -1. Valitettavasti perjantaina kilpailun jatkuttua, ei Bakker saanut vaikeissa olosuhteissa peliään kulkemaan. Murheellinen takaysi päättyi lopulta +11 tulokseen. Ensimmäisen kierroksen tuloksellaan +11(83), Bakker on sijalla T98.

Kilpailua johtaa Englannin 18 -vuotias Charley Hull -4(68), joka omien sanojensa mukaan pitää sateella ja tuulella pelaamisesta. “Löydän golfista paljon enemmän, kun sataa ja tuulee kovaa. Tiedän että jotkut pelaajat ovat erimieltä kanssani, mutta minä rakastan pelata kun sataa ja tuulee kovaa. Se laittaa yrittämään parastani, saavuttaakseni hyvän tuloksen”. Kertoi Charley Hull.

 

Teksti:Raul Fall

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.