Miki Kuronen jaettu viides, Lauri Ruuska jaettu kymmenes Copa de Andaluciassa

DSC_0564

Miki Kuronen jatkoi sunnuntaina viikonlopun upeita otteitaan ja nousi lopulta Copa de Andalucia -kilpailussa jaetulle viidennelle sijalle. Neljäs kierros ei lähtenyt aivan yhtä lennokkaasti liikkeelle kuin lauantain kierros, mutta loppua kohden vauhti yltyi aivan hurjaksi.

Etuyhdeksikön kolmen bogeyn ja yhden birdien jälkeen +2(38) tilanteessa ollut Kuronen sai kymppiväylällä lyönnistä kiinni ja tulosta alkoi syntyä. Takaysille Kuronen teki neljä birdietä ja yhden eaglen, pelaten takaysin huikeasti kuusi alle parin. “Peli oli alkuun vähän tahmeeta, joutui lähipelillä korjailemaan lyömistä. Väylältä 10 lyöminen parani ja hyvia birkkupaikkoja syntyi koko ajan. Onnistuin hyödyntämään paikat takaysillä ja loppu tultiinkin kovaa. Viikonloppu oli pelillisesti hyvää ja tuloksetkin oli positiivisia”, kiteytti Kuronen tunnelmat viikonlopusta. Kurosen yhteistulos oli -1(287).

Viikonlopun pelit antoivat varmasti Kuroselle mukavasti lisää itseluottamusta tuleviin, Perussa käytäviin Etelä-Amerikan avoimiin mestaruuskilpailuihin.

DSC_0608

Lauri Ruuska sijoittui hienosti jaetulle kymmenennelle sijalle, pelaamalla sunnuntaina  pariin (72). Ruuskan yhteistulos oli lopulta +3(291). Tänään hyvin palloa lyönyt Ruuska oli Kurosen tapaan etuyhdeksikön jälkeen myös +2(38) tilanteessa. Kymppiväylälle tulleen bogeyn jälkeen hän oli jo kolme yli parin. Sitten oli aika taas upotella birdieitä. Kuuden väylän jaksolla neljä birdietä. Viimeiselle väylälle lipsahti sitten vielä yksi bogey. “Lyöminen oli ensimmäisen päivän tyyppistä, eli erittäin hyvää mutta pituuskontrolli oli tänään jarruna. en löytänyt vauhteja joten tänään jäi paljon lyöntejä griineille”, kommentoi Ruuska kierrostaan.

“Laten” pelit jatkuvat viikon harjoittelujakson jälkeen Costa Ballenassa perinteisellä nelimaaottelulla.

FinnishGolfCom onnittelee molempia poikia hienoista sijoituksista ja kiittää koko kolmikkoa esimerkillisestä yhteistyöstä. Ilo oli seurata poikien peliä ja on helppo yhtyä niin pelikaverien kuin yleisönkin ihmettelyyn ja ihailuun poikien pitkistä ja komeista driveistä. Tästä on hyvä jatkaa alkanutta kautta!!!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.