Miro Vesterinen neljäs Evolve GJG 21leaguessa Murciassa

1 Sevilla

Miro Vesterinen

 

Miro Vesterinen sijoittui hienosti jaetulle neljännelle sijalle Riquelme Golf & Country Clubilla Murciassa, käydyssä Evolve Global Junior Golf 21golfleaguen kilpailussa.

Kilpailu typistyi lopulta kahden kierroksen kilpailuksi, kun eilinen, kilpailun toinen kierros jouduttiin ensin keskeyttämään, ja lopulta perumaan kokonaan myrskyksi yltyneen tuulen takia. Myös tänään tuuli kovaa, mutta kilpailu pystyttiin kuitenkin pelaamaan loppuun asti. Kova tuuli vaikutti tosin selvästi kilpailun tulostasoon.

Vesterinen lähti kilpailun viimeiselle kierrokselle kuudennelta sijalta, kaksi lyöntiä kärjen perässä. Alku oli hankala, Vesterinen ei saanut lähipeliään kulkemaan, ja joutui kuuden reijän bogijunaan. Seitsemännen reijän pitkän parputin upottua reikään, sai Vesterinen juonesta kiinni ja peli alkoi kulkemaan.

Kierroksen keskivaihe oli vahva, sujuen yksi alle parissa. Väylille 14 ja 15 tulleista bogeysta huolimatta, Vesterinen oli kiinni kilpailun kolmannessa sijassa, mutta viimeisen väylän epäonnistunut lähestyminen veteen johti triplabogeyhin ja jaettuun neljänteen sijaan. Vesterisen päivän tulos +10(82) ja kokonaistulos +18(162).

“Tänään oli erittäin vaikea alku. En ollut ongelmissa mutta lähipeli ei toiminut ollenkaan. Seitsemännellä sain upotettua 8 metrisen parputin, jonka jälkeen peli alkoi kulkemaan. Peli oli tasaista ja sain tehtyä heti takaysin alkuun birdien. Ainoa mustahetki tapahtui viimeisellä väylällä. Olin keskellä väylää, mutta duffasin lähestymisen veteen, jonka johdosta tein triplan viimeiselle”, kertasi kierrostaan Vesterinen.

“Muutama huono lyönti kisan aikana, mutta olen tyytyväinen sijoitukseen, ja siihen että pystyin molemmilla kierroksilla takaysillä parantamaan paljon peliä”, paketoi Vesterinen kilpailunsa.

FinnishGolfCom onnittelee Miroa, erittäin haastavissa olosuhteissa pelatusta hienosta sijoituksesta, ja onnistuneesta kauden avauksesta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.