Niklas Dahlgren avasi suomalaisista terävimmin GeckoTourin kilpailussa

[metaslider id=7336]

NiklasDahlgren Parador GeckoTour

Suomalaisista Niklas Dahlgren aloitti Gecko Tourin Guadalhorce Golf Clubilla ja Parador Golf Clubilla pelattavan kevään toisen osakilpailun terävimmin. Ensimmäinen päivä pelattiin aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä.

Katso tästä kooste ensimmäisen päivän suomalaistapahtumista.

Dahlgren aloitti Paradorin kentällä kierroksen tahmeasti kolmen putin bogeylla, mutta tämän jälkeen koneet lähtivät käyntiin ja komeat birdiet kirjattiin väylille 2,3 ja 5. Etuysille lipsahti vielä kaksi bogeyta, joten etuysin tulos par(35).

Takaysille Dahlgren kirjautti vielä kaksi bogeyta ja upean eaglen 16:nnelle par5 väylälle. Takaysi niin ikään pariin ja koko kierros pariin(72), jolla Dahlgren jakaa 10:ttä sijaa.

“Ensinnäkin kiva päästä kisaamaan kahden ja puolen kuukauden hallissa hakkaamisen jälkeen. Kaksi päivää on ehtinyt olla nurmella, että vähän tollasta ruosteen poistamistahan tuo on, mutta tosi kiva päästä kisaamaan kun kisassa saa kuitenkin aina enemmän itsestään irti. Nää GeckoTourin kisat on hyviä kisoja siinä mielessä että saa tuntumaa kisaamiseen”, aloitti Fuge Golf Teamissa Lauro Golfissa kierroksen jälkeisiä rangelämmittelyjä tekemässä ollut Niklas.

“Kierros lähti niin kun voi olettaa bogeylla liikkeelle helpolla par-viitosella, että joutu vähän taistelee. Onneksi sain heti perään pari birkkua niin se auttoi lähtemään liikkeelle. Sain siellä ihan muutamia hyviäkin vetoja. Pari helppoo bogia vielä. Tuuli oli tänään navakka, mutta aika ystävällinen tuulen suunta tolle kentälle (Parador). Muutama reikä pelattiin ristituulessa, mutta sitten pari pitkää väylää myötätuulessa. Ihan ok. Puttaaminen oli tänään vahvuus, se on talvehtinut hyvin ainakin tänään toimi”, naureskeli Niklas, myöntäen että kierroksessa oli sentään paljon muutakin positiivista.

Dahlgren pelaa huomenna Guadalhorcen kentän, joka on hänelle entuudestaan hyvin tuttu. Hän aikoo lähteä pelaamaan samalla kaavalla, toivoen että osuisi vielä useammin ja paremmin palloon tuliterillä mailoillaan.

Peter Puhakka jakaa 17:ttä sijaa, pelattuaan Guadalhorcen kentän yksi yli parin(73). Puhakka lähti kierrokselleen terävästi tehden heti ykkösväylälle birdien. Tämän jälkeen etuysille kirjattiin kaksi bogeyta ja yksi birdie.

Takaysin alku kulki tasaisesti parissa, kunnes 13:nnelle väylälle Puhakka teki birdien. Kierroksen loppuun lipesi harmilliset kaksi bogeyta, joten takaysi yksi yli parin.

Juhana Kukkonen jakaa 25:ttä sijaa lyönnin Puhakkaa heikommalla tuloksella. Kukkosella oli vaihteleva kierros Paradorin kentällä. Kakkos väylällä avaus taipui oikealle ja osui puihin. Vielä toinen lyöntikin puihin ja lopulta korttiin tuplabogey. Balsamia haavoihin toi 4:nnelle tullut birdie. Etuysin loput väylät kulkivat parissa, joten etuysi yksi yli parin.

Takaysi oli kaksijakoinen. Ensiksi kaksi peräkkäistä tuplabogeyta väylille 11 ja 12 ja sitten viidelle viimeiselle väylälle Kukkonen taikoi kolme birdietä. Näin takaysikin yksi yli ja koko kierros kaksi yli parin(74).

Oona Vartiainen pelasi tänään Guadalhorcen kentän kuusi yli parin(78). Hän jakaa 45:ttä sijaa ja hänellä on cut-rajaan matkaa viisi lyöntiä.

Vartiaisen kierros lähti hienosti käyntiin 2 ja 4 väylien birdieillä. Etuysin lopulle tulleet kaksi bogeyta nostivat tuloksen etuysin osalta pariin(36).

Takaysin alku näytti jälleen lupaavalta, kun pitkälyöntinen Oona löi Guadalhorcen par5 kymppiväylän lähes kahdella päälle. Nosto lipulle ja birdie sisään, kaikki näytti hyvältä. Tämän jälkeen iltapäivällä jälleen yltyneessä tuulessa peli hankaloitui. Vartiainen teki kierroksen loppuun neljä bogeyta ja 17:lle par3 väylälle todella harmillisen triplabogeyn.

The Gecko Tour 2 / 2016 Guadalhorce Golf Club – Parador (Malaga) Golf Club leaderboard

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.