Petra Salko hienosti yhdeksäs Etelä-Amerikan amatöörimestaruuskilpailuissa

PetraSalko3

Petra Salko jatkoi vahvoja otteita Etelä-Amerikan amatöörimestaruuskilpailujen päätöspäivänä. Salko pelasi tasaisen kierroksen pariin (72), nousten kolme sijaa hienosti yhdeksänneksi. Salkon par -voittoiseen kierrokseen mahtui kolme bogeyta ja kolme birdietä. Neljän kierroksen yhteistulos oli lopulta +11(299).

“Vika päivä oli tosi tasaista. Pari turhaa bogia, mutta muuten aina pallo väylälle ja siitä greenille ja sitten pari puttia. Lyönti tuntui hyvältä koko kisan ajan. Hyvä fiilis jatkaa tästä eteenpäin”, kommentoi Salko peliään.

Muilla suomalaisilla olikin sitten hieman vaikeampi sunnuntai päivä. Karina Kukkonen pelasi kuusi yli parin (78), kahdeksalla bogeylla ja kahdella birdiellä. Kukkosen sijoitus oli T18, yhteistuloksella +20(308).

Miesten puolella Kristian Kulokorven sijoitus oli T34, +10(298) ja Miki Kurosen T40, +13(301). Kulokorven värikkääseen korttiin merkittiin yksi triplabogey, yksi tuplabogey, kaksi bogeyta ja vastapainoksi kolme birdietä. Miki Kurosella oli vastaavasti aavistuksen tasaisempi kierros, mutta valitettavan bogey painotteinen. Kuronen teki seitsemän bogeyta ja kaksi tuplabogia, birdieitä ei tällä kertaa korttiin merkitty.

Suomen joukkue lähti pitkälle kotimatkalle kilpailun jälkeen sunnuntai iltana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.