Sakari Kuosmanen ja Anton Backman kohentelivat asemiaan Portugalissa

[metaslider id=8933]

DSC_0348_900x600

Master Golf Clubin Sakari Kuosmanen nousi upeasti Portugalin Intercollegiate Openissa 24 sijaa, pelattuaan Oceanicon Christie O Connor Junior -kentän yksi yli parin(73). Kuosmasen kahden kierroksen yhteistulos on +6(150), jolla hän jakaa 24:ttä sijaa.

Kymppitiiltä kierroksensa aloittanut Kuosmanen pelasi etuysin (kentän takaysi) kolmella bogeylla ja yhdellä birdiellä kaksi yli parin. Takaysi sujui yhdellä bogeylla ja kahdella birdiellä yhden alle parin.

Myös Kullo Golf Clubin Anton Backman nousi tänään hienosti 11 sijaa. Backman tehtaili viisi birdietä, mutta korttiin merkittiin birdieiden lisäksi kuusi bogeyta ja yksi tuplabogey. Backman nousi kolme yli par(75) kierroksen ansiosta 37:nnelle sijalle. Hänen kahden kierroksen yhteistulos on +8(152).

Backman oli tyytyväinen lyöntipeliinsä, mutta puttaamisesta hän löysi parannettavaa.

“Joo, osuin avauksilla jokaiseen väylään ja löin 16 griiniosumaa, eli lyöminen oli kaikin puolin hyvää ja tasaista. Griineillä vastaavasti oli tosi vaihtelevaa. Välillä upposi hyvin ja välillä taas tuli kolmen putin bogeja. Lisäksi möhlin yhden helpon par5:n tuplabogiksi, mutta parempaan suuntaan on peli koko ajan menossa”, kertoi Backman.

Eilen hienosti yksi yli parin(73) pelanneella ja tänään toiselta sijalta kierrokselleen lähteneellä Jasmiina Kivinillä oli tänään vaikea päivä. Kivini pelasi 11 yli parin(83). Kahden birdien lisäksi kierros sisälsi neljä bogeyta, kolme tuplabogeyta ja yhden harmillisen triplabogeyn. Kivini putosi jaetulle kahdeksannelle sijalle yhteistuloksellaan +12(156). Kilpailun kärkipaikkaa jakaviin Ruotsin Isabell Ekströmiin ja Tanskan Karen Fredgardiin hänellä on matkaa kymmenen lyöntiä, mutta neljänteen sijaa ainoastaan neljä lyöntiä. Kilpailun finaalikierros pelataan huomenna maanantaina.

The Portuguese Intercollegiate Open live scoring

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.