Samooja, Putkonen ja Erofejeff onnistuivat Asian Tourin karsintojen kolmantena päivänä

Kalle Samooja nousi toiseksi, huikealla bogey-vapaalla kuuden birdien kierroksellaan Hua Hinin Imperial Lakeview kentällä. Samoojan yhteistulos on tällä hetkellä -11 (69,70,66) ja hänellä on peräti kymmenen lyöntiä “hyvää” finaalipaikan alarajaan.

Myös Teemu Putkonen kiristi tahtia, pelaten kierroksensa kuudella birdiellä ja kahdella bogeylla neljä alle parin (68). Putkonen nousi jakamaan neljättä sijaa yhteistuloksellaan -9(207). Näistä asetelmista sekä Samoojalla että Putkosella on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä karsintojen finaaleihin.

Myös Imperial Lakeview kentällä pelanneet Albert Eckhardt ja Tuomas Pollari joutuivat sen sijaan selkä seinää vasten ennen viimeistä kierrosta. Hyvän ensimmäisen kierroksen jälkeen molemmilla pelaajilla on ollut haasteita kierroksillaan, eikä toivottua tulosta ole tullut (70,74,75).

Eckhardt ja Pollari jakavat sijaa 35, yhteistuloksellaan +3(219). Kun finaalipaikan raja on kolmen kierroksen jälkeen -1, on molemmilla pelaajilla kuitenkin onnistuessaan vielä mahdollisuudet finaaliin. Se toki tarkoittaa huomenna, viimeisellä kierroksella mielellään reilusti alle parin kierrosta.

Singha Park kentällä pelaava Peter Erofejeff kuului myös suomalaisonnistujiin, nostaen itsensä finaalirajan sisäpuolelle. Erofejeff sai tänään mukavasti birdie-hanat auki, tehden kolmen bogeyn vastapainoksi viisi birdietä. Päivän tulos -2(70) nosti “Patun” jaetulle kahdeksannelle sijalle +5(221). Huomenna vielä samanlainen onnistuminen, niin eiköhän finaalipaikka ole hanskassa.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.