Singha Thailand Junior World Golf Championshipin kolmas kierros pelattu

02 Simo ja Jonttu

Simo Haavisto ja Jonatan “Jonttu” Jolkkonen

Kun Suomessa painuttiin pehkuihin, aloittivat Simo Haavisto ja Jonatan Jolkkonen kolmannen kierroksensa Singha Thailand Junior World Golf Championshipissa.

Ensimmäistä kertaa molemmat suomalaispelurit osuivat ykkösväylällä keskelle “latua”. Haavisto hyödynsikin hyvän avauksensa tekemällä heti birdien.

Haavisto oli päiväänsä ja svingiinsä tänään tyytyväinen, lukuunottamatta kahta epäonnistunutta avauslyöntiä, jotka johtivat kummallakin kerralla isoon tulokseen. Kakkosväylällä avaus painui Outiin ja yhdennellätoista väylällä pallon sai puskasta vain dropilla peliin. Haaviston tulos lopulta +6(78).

Jolkkonen kommentoi omaa kierrostaan naama virneessä, sarkastisesti seuraavasti. “kävin tänään tutustumassa Royal Hua-Hin golfkentän kauniisiin reunametsämaisemiin ja siinä sivussa pelailin vähän golfia. Metsiköissä pallot olivat yleensä pyöreäksi muotoiltujen puskien sisällä, joten niistä pääsi helposti yhdellä dropilla ja hyvällä lyönnillä takaisin väylälle”.

Heikosti sujuneesta kierroksestaan huolimatta +14(86), löysi “Jonttu” Jolkkonen hyvääkin kierroksestaan. “Etuysin jälkeen tein pienen svingimuutoksen ja se tuotti takaysin alkuun onnistumisia”.

Kahdella ensimmäisellä kierroksella caddiensa kanssa kielimuurista kärsinyt Jolkkonen sai vaihdettua viikonlopulle uuden caddien, johon hän olikin erittäin tyytyväinen. “Tänään uusi caddie oli erittäin hyvä se ei kuitenkaan vielä näkynyt kierrostuloksessa mutta huomenna uskon yhteistyömme tuottavan hienon tuloksen”, jatkoi Jolkkonen luottavaisena.

Pojat eivät vieläkään ole täysin tottuneet hitaisiin, seiskanopeuksisiin greeneihin, mutta tänään lyhyeksi leikatut väylät olivat poikien mielestä oikein hyvä asia.

Kaiken kaikkiaan pojat ovat kuitenkin nauttineet kilpailusta ja lähtevät viimeiseen kierrokseen hyvällä fiiliksellä, hymyssä suin.

Teksti: Raul Fall, Kuva: Pekka Haavisto

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.