Suomalaiset Asian- ja European Tourilla

Asian Tour, Venetian Macau Open

Jaakko Mäkitalo ja Joonas Granberg, kilpailevat parhaillaan Asian Tourin kilpailussa, Venetian Macau Openissa. Ensimäisen kierroksen jälkeen Mäkitalon sijoitus on T19, -2(69). Kierros sisälsi neljä birdietä ja kolmetoista paria. Ainoastaan kolmos väylän tuplabogi, jossa tuli myös kierroksen ainoa kolmen putin griini, rikkoi muuten puhtaan kierroksen. Mäkitalo tehtaili yhteensä viisitoista griiniosumaa, luoden itselleen mukavan määrän birdiepaikkoja.

Kilpailun toinen suomalainen Joonas Granberg on sijalla T60. Granberg pelasi kierroksen pariin (71), neljällä birdiellä ja neljällä bogeyllä. Granberg missasi ainoastaan kaksi väylää, joten avaukset ovat olleet jotakuinkin kunnossa.

Kilpailua johtaa Intian Anirban Lahiri, pelaten ensimmäisen kierroksen huikeasti kymmenen alle parin (61). Viime viikonloppuna voittanut Australian Scott Hend, vaanii ainoastaan lyönnin päässä (62) intialaista. Kilpailun yksi nimekkäimpiä tähtiä Ernie Els, pelasi hänelle melko vaatimattomasti -1(70) ja on sijalla T32).

European Tour, ISPS HANDA International, Perth, Australia

Tämän kauden viimeistä European Tour kilpailuaan Australiassa, pelaavat Roope Kakko ja Mikko Korhonen. Molemmat miehet taistelevat viimeiseen asti suorasta paikasta ensivuoden tourille. Kolmen joukkoon sijoittuminen, olisi käytännössä se tulos, jolla molemmat miehet välttäisivät ensivuoden karsinnat. Näin ollen lähtökohta kilpailuun on vähintäänkin haastava.

Korhonen aloitti oman kierroksensa kymppiväylältä ja saikin heti lentävän lähdön, kahdella peräkkäisellä birdiellä. Tämän jälkeen alkoi kasaantumaan harmaita pilviä korhosen pelin päälle. Bogeyt väylille 13 ja 15, sekä tuplabogey väylälle 18. Jälkimmäisellä ysillä (kentän etuysi), Korhonen sai kuitenkin pelistä kiinni ja pelasi sen kolmen birdien turvin -3(33). Yhteistuloksellaan -1(71) Korhonen on hieman puolivälin paremmalla puolella T53.

Pelirohkeutta peliinsä toivonut Roope Kakko, aloitti myös kierroksensa mukavasti. Kuuden väylän jälkeen -1 tuloksessa, kunnes seitsemännellä väylällä tuli tuplabogey ja etuysi lopulta +1(37). Takaysille kakko teki vielä kolme birdietä ja kaksi bogeyta, yhteensä -1(35). Kakon sijoitus, tuloksella Par(72) on T77.

Kilpailun johdon jakaa Tanskan Thorbjorn Olesen ja Australian John Wade, tuloksella -8(64).

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.