Suomalaiset kärjen tuntumassa Kiinassa

Noora Tamminen rajattu svingi

Ladies European Tourin osakilpailussa Xiamen Openissa Noora Tamminen sekä Minea Bomqvist-Kakko pelasivat vahvan ensimmäisen kierroksen.

Noora Tamminen on jaetulla toisella sijalla ainoastaan yhden lyönnin jäljessä, kilpailua johtavaa Etelä-Afrikan Connie Cheniä. Tamminen aloitti kierroksen vaisusti, tehden kahdelle ensimmäiselle väylälle bogeyt. Tämän jälkeen Tamminen kirjautti etuysille vielä yhden bogeyn ja kolme birdietä. Etuysi parissa (36).

Takaysillä Tamminen ei virheitä tehnyt vaan pelasi sen vahvasti kolmella birdiellä kolme alle parin, joka oli myös kierroksen lopputulos (69).

Minea Blomqvist-Kakko aloitti puolestaa erittäin vahvasti, pelaten etuysin virheettömästi neljä alle parin (32). Minni jatkoi vielä takaysin alun vahvasti, tehden neljälle ensimmäiselle väylälle kolme paria ja yhden birdien. Sitten tulivat harmilliset bogeyt väylille 14, 16, ja 17.

Viimeiselle väylälle Minni puristi vielä parin ja on -2(70) tuloksellaan jaetulla kuudennella sijalla vain lyönnin Tammisesta ja kaksi lyöntiä kilpailun johtajasta Chenistä.

Kolmas suomalainen Ursula Wikström oli kahdeksan väylän jälkeen kahdella birdiellä ja yhdellä bogeylla yksi alle parin. Tämän jälkeen väylien 9, 11, ja 13 bogeyt nostivat Wikströmin tuloksen kaksi yli pariin. Kun loppu kierros tuli parissa on Wikströmin sijoitus T46 tuloksella +2(74).

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.