Suomalaiset vastasivat toisen päivän parhaista kierrostuloksista FinnishGolf.comOpenissa Laurossa

FinnishGolf.com Openissa Lauro Golfissa nähtiin toisena päivänä suomalaisilta ilahduttavia kierrostuloksia.

Otto Tolvanen löi poikien päivän parhaan tuloksen

FGCO2019 Day 2, Otto Tolvanen

Poikien sarjassa päivän parhaasta tuloksestaa vastasi St.Laurence Golfin Otto Tolvanen. Kuuden birdien säestämä neljä alle par (68) tulos, nosti Tolvasen kilpailun toiselle sijalle ennen viimeistä kierrosta. Hän on kolme lyöntiä perässä kilpailua johtavaa Espanjan Lucena Alvaro Muelle-Baumgartia -4, joka pelasi tänään eiliseen tapaan -2(70).

“Kierros meni hyvin. Tuntuma on aina vähän hukassa kun tulee hallista tänne ulos pelaamaan, mutta eilen sain alle ihan ok rundin, hyvän aloituksen tälle kisalle ja tänään sitten sattu napsahtamaan lähes kaikki oikein.

“Putit uppos hyvin, pitää kiittää Saarentolan Tapsaa jonka kanssa kerrattiin Aim-Pointia ja sen ansiosta varmasti putit uppos niin hyvin tänään.”

“Ready golf on kyllä hyvä juttu ja ainakin omalta osalta koitan aina pelata, peli sujuu silloin paljon nopeemmin”, kertoi tähän mennessä kilpailuunsa tyytyväinen Tolvanen.

Veikka Viskari teki oman ennätyksen ja päivän suurimman nousun

FGCO2019 Day 2, Veikka Viskari

Fuge Golf Teamissa Laurossa harjoitteleva Vierumäen Golfseuraa edustava Veikka Viskari teki päivän kovimman nousun. Viskari pelasi uransa tähän astisen parhaan kierroksen -3(69), jonka turvin hän nousi 23 sijaa jakamaan kolmatta sijaa yhdessä, niin ikään hienon nousun tehneiden Koski Golfin Jesse Saareksen -1(71) ja kilpailun viime vuotisen mestarin Itävallan Lukas Panyn -1(71) kanssa.

Emilia Torvinen vastasi tyttöjen päivän parhaasta tuloksesta.

FGCO2019 Day 2 Emilia Torvinen

Lahden Golfin Emilia Torvinen, joka niin ikää harjoittelee Fuge Teamissa Lauro Golfissa pelasi Viskarin tavoin uransa parhaan kierroksen. Torvinen pelasi Lauron kentän upeasti pariin (72) ja nousi sillä toiselle sijalle ennen finaalikierrosta.

“Tänään oli kyllä hyvä kierros. Varsinkin etuysi, jonka pelasin kolme alle. Siinä mulla oli kahdeksan griiniosumaa, että siinä oli helppo yrittää birdieitä ja ne tuli sitten alle viidestä metristä. Tänään oli kaikki aika tosi hyvää”.

“Ready golf on mun mielestä hyvä idea, koska sillä saadaan nopeutettua tätä peliä ja meillä se toimi hyvin. Oltiin toinen tyttöryhmä ja meidän edellä menivät nopeasti, niin mekin saatiin pelata nopeasti. Sain keskityttyä hyvin omaan peliin”.

“Huomenna mennään hyvillä fiiliksillä, enkä ota paineita. Pelaan vaan parastani, niin kyllä se siitä onnistuu”, kertoi Torvinen.

Tyttöjen sarjaa johtaa Englannin Patience Rhodes

Toisella kierroksella tyttöjen sarjan johtoon nousi Englannin Patience Rhodes, joka pelasi hienosti yksi yli parin (73). Hänellä on kahden lyönnin etu Torviseen nähden.

Jaetulla kolmannella sijalla ovat Golf Talman Nicola Fall, espanjalaiset Martina Muñoz Claverol ja Amaia Latorre Santamaria, sekä tänään hienon nousun kaksi yli parilla (74) tehnyt Nokia River Golfin Lotta Tapper. Heillä kaikilla on matkaa viisi lyöntiä kärkeen.

Kilpailun viimeinen kierros pelataan huomenna lauantaina ja ensimmäiset ryhmät lähtevät tuttuun tapaan paikallista aikaa kello 9:00.

Kilpailun tuloksiin pääsee tästä.

Teksti ja kuvat: Raul Fall

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.