Suomalaisilla haastava toinen päivä Copa de Andaluciassa

Swingi Copa de Andalucia kilpailusta

Christian Kulokorpi

 

Espanjan aurinkorannalla pelattavassa Copa de Ancalucia -kilpailussa oli toinen päivä suomalaisittain haastava. Suomalaiskolmikko ei saanut peliään kulkemaan aivan toivomallaan tavalla. Tärkeintä kuitenkin on, että pojilla on edelleen hyvä fiilis ja kova taistelutahto päällä, ja mitäänhän ei tosiaan vielä ole menetetty.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen jaetulla kärkipaikalla ollut Lauri Ruuska pelasi tänään +1(73) ja on edelleen kärjen tuntumassa, jaetulla viidennellä sijalla. Ruuska on yhteistuloksellaan -3(141) kolme lyöntiä kilpailua johtavaa Espanjan Mario Galiano Aguilaria perässä.

Ruuska pelasi par3 ja par4 väylät hyvin, joille merkittiin neljä birdietä, mutta eilen -3 menneet par5 väylät eivät kulkeneet toivotulla tavalla. “Pitkät raudat oli tänään jarru hyvälle tulokselle. Myös muutama epäonninen pomppu, jotka kostautuivat pahasti. Mitään ei vielä ole hävitty. Huomiselle ihan hyvä fiilis” totesi Ruuska.

Miki Kuronen sai puolestaan mahdollisimman murheellisen alun, tehden ykköselle outin-kautta triplabogeyn. “Löin bunkkerista lähestymislyönnin outtiin ja alku oli sitä myöten haastava” kertasi Kuronen ykkösväylää. Shokkialun jälkeen Kuronen sai nopeasti pelistä kiinni ja punaista tulikin korttiin mukavasti. “Kokoajan oli kyllä fiilis, että alun sähläyksen jälkeen nousu tulee, mutta bogeyt loppukierroksella vähän jarruttivat tuloksentekoa. Vähän samanlainen päivä kuin eilen, peli oli rohkeampaa mutta jokunen lyhyt putti lipsahti ohi”, jatkoi Kuronen. Kuronen pelasi tänään +4(76) ja sijoitus on tällä hetkellä T27 +6(150).

Christian Kulokorpi manasi kierroksen jälkeen lähipeliään. “12 greenii ja 12 väylää ja 40 puttii, et kyl oli kauheeta lähipelii taas, ja putti ei vaa ollenkaa toiminu. Treenasin tossa kaksi tuntia kierroksen jälkeen nii vähä rupes jo toimii, että pakko vetää huomenna vaa hanat auki ja rennosti pelata. Näytetään et osataan pelata”, kommentoi Kulokorpi.

Kulokorpi teki tänään neljä birdietä, mutta vastaavasti neljä tuplabogeyta ja yksi triplabogey ja kaksi bogeyta söivät tulosta, joten lopulta korttiin kirjattiin +9(81). Kulokorpi jakaa sijaa 63 yhteistuloksella +12(156).

Aurinkoinen sää jatkuu viikonloppuna Guadalminassa, joten ei muuta kuin hyvää fiilistä ja tsemppiä kundeille.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.