Suomalaisilla kolmas kierros jälleen vahva

Suomalaisittain hieman haastavamman toisen päivän jälkeen, oli kolmas päivä jälleen lupauksia herättävä.

Juuri Ruotsista Suomeen paluumuuttanut Linda Henriksson oli päivän vahvin suomalainen, pelaamalla Al Maaden kentän neljä alle parin (68), jakaen tällä hetkellä 12 sijaa yhteistuloksella -2(214). Henrikssonin kierros alkoi hieman nihkeästi kakkos ja viitos väylien bogeylla, mutta seiska ja kasi väylien peräkkäisten birdien jälkeen, tuli loppu virheettömästi ja hän takoi takaysille vielä neljä birdietä. Takaysi hienosti neljä alle parin ja koko kierros siis upeasti -4(68).

Marika Voss jatkaa vahvaa kilpailuaan, pelaten jälleen vakuuttavasti Al Maaden kentän kaksi alle parin. Etuysillä Voss takoi väylillä 4-7 neljä peräkkäistä birdietä. Takaysin kaksi korttiin lipsahtanutta bogeyta heikensivät hieman tuloillaan ollutta huippukierrosta. Voss jatkaa kuitenkin hienosti -4(212) tuloksellaan, parhaana suomalaisena sijalla kahdeksan.

Kaksi ensimmäistä kierrosta pariin pelannut Elina Nummenpää ei tänään yltänyt parhaimpaansa. Etuysin kolme bogeyta painoi tuloksen kolme yli parin, kun takaysilla vastapainoksi tuli kahdeksan parin lisäksi ainoastaan yksi birdie, oli Nummenpään tämän päivän tulos +2(74). Nummenpää jakaa 34 sijaa tuloksellaan +2(218).

Sanna Nuutinen terävöitti myös otteitaan kolmannella kierroksella. Torstaina toisella kierroksella +4(76) pelannut Nuutinen, pelasi perjantaina melkoisen värikkään kortin viimeisellä yhdeksällä reijällä. Etuysin pariin pelannut Nuutinen teki takaysille vuoron perään bogeyta ja birdieitä, päätyen lopulta par -tulokseen (72). Nuutinen jakaa yhteistuloksellaan +3(219) 38 sijaa.

Oona Vartiainen pelasi karsintojensa toistaiseksi parhaan kierroksen juuri kreivinaikaan. Torstaisen heikomman kierroksen jälkeen, kaksi alle par tulos oli juuri sitä mitä Oonalta “vaadittiin”.

Ensimmäisen reijän bogeyn jälkeen, ikitaistelija Vartiainen teki neljällä seuraavalla väylällä kolme birdietä. Seiska väylälle tullut tupla bogey painoi kuitenkin etuysin par tulokseen. Takaysin Vartiainen pelasi tasaisesti paria, kunnes täräytti peräkkäiset birdiet väylille 16 ja 17. Kun viimeiselle väylälle kirjattiin korttiin par, paketoi Vartiainen Samanah kentän kierroksensa ilahduttavasti kaksi alle par tulokseen (70).

Vartiainen on +8(224) tuloksellaan sijalla T76 ja kolme lyöntiä cut-rajasta, joten tänään on erinomainen tilaisuus näyttää kuinka kova luu hän on. Pelaamalla tänään samanlaisen pari alle tai par tuloksen, pitäisi Vartiaisen nousta cut-rajan paremmalle puolelle.

Krista Bakker on täsmälleen samassa tilanteessa Vartiaisen kanssa. Bakker pelasi jälleen Samanah kentän hienosti pariin, torstaisen Al Maaden kentän katastrofin jälkeen. Bakkerin pitää myös tänään onnistua, kammetakseen itsensä cutista läpi ja taistellakseen viimeisellä kierroksella ensivuoden LET -kortista.

Leena Makkonen, joka ilahduttavasti pääsi karsintojen finaaliin, ei valitettavasti ole menossa cutista läpi. Makkonen on pelannut kierrokset (78,78,75) ja on yhteistuloksellaan +15(231) kymmenen lyöntiä cut-rajasta. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kylmää putteriaan valitellut Makkonen ei ole tasaisesta pelistään huolimatta saanut tarvittavia birdieitä sisään, joten tuloksen teko on ollut hankalaa. Tänään on kuitenkin vielä yksi kierros aikaa näyttää osaamistaan, ja hakea hyvää fiilistä kauden päätökseen.

FinnishGolf.com toivottaa kaikille “tytöille” hyvää tsemppiä päivän peliin. Ilon kautta. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.