Suomalaisilla miehillä hyvä startti Etelä-Amerikan mestaruuskilpailuissa Perussa

DSC_0599

Christian Kulokorpi

 

Suomen maajoukkuemiehet Christian Kulokorpi ja Miki Kuronen aloittivat mukavasti Perun Limassa pelattavissa Etelä-Amerikan amatöörimestaruuskilpailuissa.

Molemmat pelaajat tekivät kierrokselleen kolme bogeyta ja kolme birdietä, pelaten erittäin kuumissa olosuhteissa kierroksensa pariin (72). Sijoitus ensimmäisen kierroksen jälkeen on jaettu neljästoista, ainoastaan viisi lyöntiä johtajaa takana.

“Tulos on tyydyttävä näin kisan alkuun. Aika steadyä oli. Kierros alkoi hyvillä lyönneillä, mutta en laittanut paikoista ihan niin hyvin sisään. Ihan fiksua peliä oli, ei oltu pulassa missään vaiheessa. Pari välilyöntiä siellä joutui ottamaan puun takaa, mutta muuten oon tyytyväinen kierrokseen”, kertasi Miki Kuronen kierrostaan.

“Oli todella kuuma päivä, aurinko paistoi koko kierroksen ja varjolämpötilat on 28 asteen paikkeilla. Hyvin pitää tankata ettei väsähdä kierroksella. Kevyttä tuulta oli myös, mutta todella hyvät olosuhteet oli ja tulee näillä näkymin olemaan loppuviikonkin”, jatkoi Kuronen.

Myös Christian Kulokorpi oli tyytyväinen tulokseensa, vaikka hieman harmittelikin tuhlailemiaan paikkoja, ja harmittavaa veden kautta tullutta penaltia.

“Ihan hyvä, tänään tuli taas aika maksimi tulos, tosi paljon tuhlailin paikkoja ja yksi tyhmä vesi penaltti tuli tänään. Mutta ihan hyvä fiilis on, kyllä se tästä lähtee kulkemaan. Kierros oli tosi hyvää tekemistä, putteja vaan sisään niin rupee näkyy tuloksessakin”, kommentoi puolestaan Kulokorpi kierrostaan.

Naisten puolella Petra Salko ja Karina Kukkonen eivät onnistuneet toivomallaan tavalla. Salko aloitti vahvasti, tehden heti ykkös väylälle birdien. Tämän jälkeen alkoi korttiin ilmestyä harmillisen paljon bogeyta ja vielä väylällä 11, tuplabogey. Kierroksen loppuosaan Salko teki vielä yhden birdien, päätyen tulokseen +5(77), jolla hän jakaa sijan 22.

Karina Kukkosella oli myös vaikea päivä, seitsemän bogeyta, yksi tuplabogey ja ainoastaan yksi birdie. Kukkosen sijoitus on T30, tuloksella +8(80).

FinnishGolfCom toivottaa kaikille Tsemppiä huomiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.