Suomalaisilla tasaisen hyvä päivä LET:llä

Noora Tamminen rajattu svingi

Noora Tamminen ja Krista Bakker aloittivat Omega Dubai Ladies Masters -kilpailun mukavasti pelaamalla par (72) tuloksen, jakaen kovatasoisessa kilpailussa sijan 44. Tamminen teki kierroksellaan kolme bogeyta ja kolme birdietä.

Vielä eilen kilpailun varasijalla ollut Krista Bakker onnistui haastavasta lähtötilanteestaan huolimatta erinnomaisesti, tehden tasaisella kierroksellaan kaksi bogeyta ja kaksi birdietä.

Minea Blomqvist-Kakkolla oli vaikeuksia varsinkin kierroksen ensimmäisellä yhdeksällä väylällä. Hän oli 12 väylän jälkeen jo 5 yli parin, mutta väylien 14,15, ja 16 peräkkäiset birdiet paransivat tulosta mukavasti. Blomqvist-Kakko on tuloksellaan +2(74) yhden lyönnin cut-rajan ulkopuolella.

LET:n esikarsinnoissa Marokossa Marika Voss nosti itsensä kolmannen kierroksen par -tuloksellaan 19 sijalta upeasti jaetulle kuudennelle sijalle. Voss pelasi tasaisesti tehden kolme bogeyta ja kolme birdietä. Vossin yhteistulos kolmen kierroksen jälkeen on +9(228).

Linda Henrikssonin karsinnat alkoivat murheellisesti ensimmäisen kierroksen +9(82) tuloksella, mutta hän nousi eilisen yksi alle parin kierroksellaan raketin lailla tuloslistalla kuudenneksitoista. Tänään Henriksson oli 15 väylän jälkeen vielä par -tuloksessa ja reilusti kympin joukossa, mutta 16 väylän bogey, ja vaikean 18 väylän (par3) triplabogey nostivat lopulta tuloksen neljä yli pariin. Henriksson on tällä hetkellä yhteistuloksellaan +12(231) sijalla T14.

Sanna Nuutisen hyvän alun jälkeen, on kierrosten tulostaso ollut valitettavasti nouseva (76,77,79). Tänään Nuutinen teki kaksi birdietä, mutta läpi kierroksen tasaisin välein tulleet kuusi bogeyta ja kahdeksannen väylän tuplabogey nostivat tuloksen kuusi yli parin. Nuutinen on kuitenkin vielä erinomaisissa asemissa jakaen sijaa 17.

Kaksi ensimmäistä kierrosta (81,81) pelannut Leena Makkonen nosti sijoitustaan kymmenen sijaa tämän päivän +4(77) tuloksellaan. Makkonen teki tänään kuusi bogeyta ja kaksi birdietä ja jakaa yhteistuloksellaan +20 muun muassa Oona Vartiaisen kanssa sijaa 39.

Oona Vartiaisen karsinnat alkoivat suorastaan masentavasti. Ensimmäinen kierros kolmen tuplabogeyn ja yhden triplabogeyn säestämänä tulokseen +12(85). Vartiaisen twiitin mukaan ohjelmaa oli niin metsän kuin käärmeenkin kanssa, joten siitä kierroksesta ei yksinkertaisesti Vartiaisen mukaan kunnialla selvinnyt.

Vartiaisen toinen kierros parani jo viidellä lyönnillä ja tänään hän kiristi otetta entisestään, tehden huomattavasti tasaisemmalla kierroksellaan yhden bogeyn, yhden tuplabogeyn ja kaksi birdietä. Tänään Vartiainen pelasi aikaisemmilla kierroksilla kovia vaikeuksia tuottaneen kentän etuysin pariin, joka varmasti lämmitti mieltä.

Vartiainen nousi päivän suorituksellaan komeasti 20 sijaa, jakamaan sijaa 39. Mikäli Henrikssonin ensimmäisen päivän jälkeen twiittaama tieto että 42 parasta jatkavat karsintojen finaaliin pitää paikkansa, olisivat kaikki suomalaiset ennen viimeistä kierrosta matkalla finaaliin.

Huomisesta tulee erittäin jännittävä päivä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.