Suomalaisjunioreita kilpailuissa eripuolella Espanjaa, ensimmäiset kierrokset takana

Aurinko Golfin Miro Vesterinen on ensimmäisen kierroksen jälkeen kuudentena Evolve Global Junior Golf 21 golfleague -kilpailussa, joka käydään Riquelme Golf & Country Clubilla Murciassa, Espanjassa.

Kymppitiiltä aloittanut Vesterinen oli vaikeuksissa ensimäisen yhdeksän reijän aikana pelaten sen kahdella tuplabogeylla ja neljällä bogeylla kahdeksan yli parin (44). Takaysillä (kentän etuysi) Vesterinen sai pelistä kiinni ja pelasi sen kahdella birdiellä ja kahdella bogeylla pariin (36). Päivän tuloksella +8(80) Vesterinen on ainoastaan kaksi lyöntiä perässä kilpailua johtavia Hollannin Gijs Van Herwaardenia, Saksan Paul Vogelia, ja Ranskan Morgan Tournemireä.

“Vähän oli putteri jäässä, mutta huomenna parannetaan. Kaikki on vielä auki, 2 lyöntiä kärjestä” twiittasi Vesterinen kierroksen jälkeen.

Nordcenter Junior Performance Academyn pelaajat osallistuvat ahkerasti Espanjan treenileireillään Gecko Pro Tourin kilpailuihin. La Cañada Golf Clubin osakilpailuun osallistui tällä kertaa viisi pelaajaa.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen poikien maajoukkueseenkin kuuluva Dominic Jones ja Eetu Isometsä jakavat 26 sijaa tuloksella +4(75). AJ Lintunen jakaa sijaa 37 tuloksella +6(77), Rasmus Karlsson on sijalla T55 tuloksella +11(82), Martin Böss T57 tuloksella +12(83), ja Mikko Sintonen sijalla T61 tuloksella +13(84).

Molemmat kilpailut jatkuvat huomenna keskiviikkona 25.2. live scoringit löydät FinnishGolfComin etusivulta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.